Rotsvast.nl

 

Huren als expat in Roermond?

BEKIJK ONS AANBOD

Huren als expat in Roermond

Rotsvast Roermond biedt volop huurwoningen in de regio Roermond voor Expats.

U kunt bij Rotsvast Roermond terecht voor het huren van kamers, studio’s, appartementen, huizen en luxe villa’s in de regio of stad Roermond.

Aanbod Rotsvast Roermond

Op dit moment hebben wij een groot aanbod van huurwoningen, appartementen, studio’s en kamers zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Deze zijn voornamelijk gevestigd in Roermond, Maasniel, Asenray, Herten en Swalmen en het omliggende gebied.

Bent u op zoek naar een plek dichtbij de Designer Outlet, Smurfitt Kappa, Sif, Rockwool, Euromax of DSM dan bent u aan het juiste adres bij Rotsvast Roermond.

Gemeubileerde accommodatie

Wanneer u een expat bent in Roermond voor een korte periode adviseren wij altijd om een gemeubileerde woning te huren. Dit betekent dat alles beschikbaar is in het huis. U hoeft alleen uw persoonlijke bezittingen mee te nemen.
De minimale huurperiode is normaal gesproken 3 maanden.

Gestoffeerde accommodatie

Als u weet dat u hier gaat blijven voor tenminste een paar jaar, kunt u ook het huren van een gestoffeerde woning overwegen. Hier kunt u uw eigen meubels meenemen. Keuken en badkamer zijn uitgerust. De minimale huurperiode voor een gestoffeerde huurwoning is 12 maanden.

Meer informatie over huren voor expats?

Bent u een expat en bent u op zoek naar een huuraccommodatie?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast huur voor expats in Roermond bent u bij Rotsvast tevens aan het juiste adres voor: