Rotsvast.nl

 

Appartement huren in Roermond?

BEKIJK ONS AANBOD

Een appartement huren in Roermond?

Rotsvast Roermond helpt u verder met het vinden van een huur appartement in Roermond.
Het kantoor Roermond beschikt over een uitgebreid aanbod van huurappartementen in de regio Roermond.

Soorten appartementen te huur in Roermond

Wij hebben het grootste aanbod van gestoffeerde en/of gemeubileerde huurappartementen gelegen in de binnenstad, Herten, Swalmen, Asenray, Maasniel, Donderberg of in de omliggende dorpen. Zoekt u woonruimte nabij de Designer Outlet, Smurfitt Kappa, Sif, Rockwool, Euromax of DSM? Dan bent u bij Rotsvast Roermond aan het juiste adres!

Wil je een goedkoop appartement huren of ben je op zoek naar een huurappartement met meerdere slaapkamers in het centrum, alles is mogelijk! Er is altijd wel een appartement dat aansluit bij uw woonwensen.

Gemeubileerde appartementen in Roermond

De gemeubileerde appartementen zijn geheel instap klaar en voorzien van alle gemakken.
Hierbij denkt u aan zaken als linnengoed, bestek, glaswerk, potten en pannen en een televisie- en internetabonnement. U hoeft alleen uw koffer met kleding en persoonlijke spullen mee te nemen en u kunt meteen het appartement betrekken. De minimale huurperiode bedraagt normaliter 3 kalendermaanden. Mocht u opzoek zijn naar een Shortstay appartement (korter dan 3 maanden) dan hebben wij uiteraard ook hiervoor mogelijkheden.

Gestoffeerde appartementen in Roermond

Een gestoffeerd appartement beschikt altijd over een vorm van vloerbedekking (tapijt, laminaat, parket) vaste verlichting en normaliter ook raamdecoratie.

Een huurder kan zijn eigen meubilair meenemen en zodoende het appartement naar eigen smaak inrichten. De normale huurperiode bedraagt normaal gesproken 12 kalendermaanden.

Benieuwd naar het overzicht van beschikbare appartementen te huur in Roermond, bekijk dan ons actuele aanbod van huurappartementen in Roermond. Door de grote diversiteit is er altijd wel een appartement waar u zich thuis zult voelen!

Meer weten over een appartement huren in Roermond?

Omdat alle medewerkers van Rotvast Roermond over voldoende kennis en kunde beschikken zult u veel tijd en moeite besparen wanneer u gebruik maakt van onze diensten!

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!