Rotsvast.nl

 

Appartement huren in Venlo?

BEKIJK ONS AANBOD

Appartement huren in Venlo

Wilt u een appartement huren in de stad Venlo?

Rotsvast Venlo helpt u verder met het vinden van een appartement in Venlo.
Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van huurappartementen in de regio Venlo.

Soorten appartementen te huur in Venlo

Wij hebben het grootste aanbod van gestoffeerde en/of gemeubileerde huurappartementen gelegen in de binnenstad, Blerick, Tegelen, Hazenkamp, Klingerberg, Stalberg, Sinselveld, Boekend, Belfeld, of in de omliggende dorpen. Zoekt u woonruimte in de nabijheid van de Maasboulevard, Vistaprint, Océ, Office Depot, Vortex, Xerox of Scheuten Glas? Dan bent u bij Rotsvast Venlo aan het juiste adres!

Wilt u een goedkoop appartement huren of bent u op zoek naar een huurappartement met meerdere slaapkamers in het centrum, alles is mogelijk! Er is altijd wel een appartement dat aansluit bij uw woonwensen.

Gemeubileerd appartement in Venlo

De gemeubileerde appartementen zijn geheel instap klaar en voorzien van alle gemakken.
Hierbij moet u denken aan zaken als linnengoed, bestek, glaswerk, potten en pannen en een televisie- en internetabonnement. De minimale huurperiode bedraagt normaliter 3 kalendermaanden. Mocht u op zoek zijn naar een shortstay appartement (minder dan 3 maanden) dan zijn daar ook mogelijkheden voor te bieden.

Gestoffeerd appartement in Venlo

Een gestoffeerd appartement beschikt altijd over een vorm van vloerbedekking, tapijt, laminaat, parket, vaste verlichting en normaliter ook raamdecoratie.

Een huurder kan zijn eigen meubilair meenemen en zodoende het appartement naar eigen smaak inrichten. De normale huurperiode bedraagt normaliter 12 kalendermaanden.

Benieuwd naar het overzicht van beschikbare appartementen te huur in Venlo, bekijk dan ons actuele aanbod van huurappartementen in Venlo. Door de grote diversiteit is er altijd wel een appartement waar u u thuis zult voelen!

Meer weten over een appartement huren in Venlo?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast huur van appartementen in Venlo bent u bij Rotsvast tevens aan het juiste adres voor: