Rotsvast.nl


Rotsvast is uw partner bij de verhuur, verkoop en beheer van woonruimte voor particulieren en bedrijven.

Bij onze vestigingen verspreid over heel Nederland doen de gedreven ondernemers en verhuurmakelaars hun uiterste best om u te helpen bij het vinden van nieuwe woonruimte. Als u uw woning wil verhuren of verkopen dan informeren we u graag over de mogelijkheden. Zo hebben we een uitstekend inzicht in de regionale vastgoedmarkt en kunnen we ons uitgebreide netwerk inzetten, waardoor u profiteert van een groot en divers woningaanbod.

Verhuren

U heeft een woning die u voor langere tijd wilt verhuren. Of u wilt uw woning aanhouden, omdat u voor langere tijd naar het buitenland gaat, op proef wil gaan  samenwonen of u uw woning wil verkopen, maar u heeft nog geen koper gevonden. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Rotsvast is met meer dan 30 jaar ervaring toonaangevend op het gebied van verhuurbemiddeling.

Verkopen

Rotsvast kan u ook adviseren over de verkoop of aankoop van uw woning of beleggingsobject. Bij het verkopen van een huis komt u voor belangrijke zakelijke en emotionele beslissingen te staan. Rotsvast is betrokken, denkt met u mee, geeft een passend advies en adviseert over de juiste strategie. Kiezen voor Rotsvast betekent kiezen voor flexibiliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit. 

Vastgoedbeheer 

Ook voor woningbeheer en actief vastgoed management bent u bij Rotsvast aan het juiste adres. Als het gaat om zowel financieel, commercieel, als technisch beheer van onroerend goed . Een van de redenen om uw woning(en) in beheer te geven is ontzorgen. U hoeft dus geen familie of vrienden in te schakelen  en u weet zeker dat uw woning op een professionele wijze wordt beheerd.

‘Onze filosofie is dat alleen tevreden klanten leiden tot succes!’