Rotsvast.nl

 

Appartement huren in Weert?

BEKIJK ONS AANBOD

Appartement huren in Weert

Geïnteresseerd in een appartement in Weert?

Rotsvast kan de sleutel tot succes zijn bij het vinden van het geschikte appartement in Weert.
Ons kantoor beschikt over een uitgebreid aanbod van huurappartementen in de regio Weert.

Soorten appartementen te huur in Weert

Rotsvast heeft het grootste aanbod van gestoffeerde en gemeubileerde huurappartementen in de plaatsen Weert, Biest, Stramproy, Graswinkel, Groenewoud, Keent, Moesel, Leuken, Boshoven of in de omliggende dorpen. Zoekt u woonruimte in de buurt van de volgende bedrijven: Philips, Bosch, Trespa, Chemicals Weert, Nanotechnology, Nyrstar of NedZink, dan biedt dat ook mogelijkheden.

Bij Rotsvast bent u dus aan het juiste adres. Wilt u een minder duur appartement huren of zoekt u naar een huurappartement met meer dan 1 slaapkamer, alles is mogelijk!

Gemeubileerd appartement

Een gemeubileerd appartement is compleet ingericht met de meubels en voorzien van alle faciliteiten die u kunt verwachten bij gemeubileerd huren.

Hierbij denkt u aan zaken als beddengoed, bestek, glazen, potten en pannen en een televisie- en internetabonnementen. U hoeft alleen uw bagage mee te nemen en u kunt in het appartement wonen.
Mocht uw interesse uitgaan naar een korte huurperiode (korter dan 3 maanden) dan zijn hiervoor ook mogelijkheden.

Gestoffeerde appartementen

Gestoffeerde appartementen zijn altijd uitgerust met een vloerbedekking, laminaat, parket of tegelvloer, vaste verlichting en vitrage. De huurder(s) kunnen ook zelf meubels plaatsen en zodoende het appartement meer naar eigen behoeften invulling inrichten.

Meer weten over onze huurappartementen in Weert?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!