Rotsvast.nl

 

Studio huren in Venlo?

BEKIJK ONS AANBOD

Studio huren in Venlo

Bent u op zoek naar een geschikte studio in Venlo, of heeft u interesse om een studio te huren in Venlo? Dan kan Rotsvast Roermond wellicht iets voor u betekenen! Aangezien Venlo onder rayon Roermond valt, kunt u bij Rotsvast Roermond terecht. Wij hebben een ruim aanbod van studio’s in de regio Venlo. Zowel in het stadscentrum als in de rustiger gelegen nabije omgeving.

Wat is een studio in Venlo?

Een studio is in principe een appartement, het enige verschil is dat een studio niet beschikt over een aparte slaapkamer. Dit betekent dat er gewoond en geslapen wordt in 1 ruimte.

Het voordeel van een studio tegenover een kamer is dat in een studio de voorzieningen zoals een badkamer en een keuken niet gedeeld hoeven te worden, aangezien deze wel aanwezig zijn in de woonruimte. Een studio huren is dan ook ideaal voor studenten, starters of alleenstaande personen.

Studio’s te huur in Venlo

Als u een overzicht wil bekijken over onze actuele aanbod aan studio’s, kunt u deze vinden op onze website. Wellicht kunt u door onze grote diversiteit aan studio’s een geschikte studio vinden die voldoet aan uw woonwensen.

Meer informatie betreffende het huren van studio’s in Venlo?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast huur van een studio in Venlo bent u bij Rotsvast tevens aan het juiste adres voor: