Rotsvast.nl

 

Villa huren in Roermond?

BEKIJK ONS AANBOD

Vrijstaande woningen of villa's huren in Roermond

Met dank aan de groei van de stad Roermond is de vraag voor huisvesting in Roermond en omgeving in de laatste jaren enorm toegenomen. Daardoor is de Rotsvast Roermond zich ook gaan richten op de woningen voor het hogere segment, waaronder ruime luxueuze en complete villa’s, landhuizen, boerderijwoningen of recreatiewoningen voorzien van alle benodigdheden en gemakken, waaronder zwembaden, whirlpools en/of sauna’s. Het aanbod van villa’s is gelegen in en in de omgeving van de stad Roermond, zoals onder andere in de plaatsen Herten, Swalmen, Boukoul, Horn, Haelen, Baexem, Maasbracht, St. Joost, Echt, Reuver, Herkenbosch en Vlodrop.

Diversiteit aan villa’s te huur in Roermond

De beschikbare villa’s en landhuizen in regio Roermond zijn heel divers, u kunt zowel kaal, gestoffeerde of gemeubileerde villa’s vinden in ons huuraanbod, uiteraard hebben wij voor iedere stijl een geschikt object. We bieden rustieke evenals modernere villa’s aan voor de verhuur.
Mocht u bijzondere woonwensen hebben, gelieve deze dan door te geven aan ons kantoor, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar een passende villa.

Aanbod villa’s in regio Roermond

Rotsvast Roermond heeft door specialisatie het meest diverse aanbod voor huurvilla’s in de regio van Roermond! Daardoor kunnen wij woningen aanbieden aan de lokaal gelegen multinationals zoals bedrijven genaamd Rockwool, SIF Group en Smurfit Kappa paper services. Bent u op zoek of ben u benieuwd naar ons aanbod aan villa’s in Roermond en omgeving, bekijkt u dan ons actuele aanbod op onze website.

Meer weten over het huren van een villa in Roermond en omgeving?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast een villa huren in Roermond, kunt u ook: