Rotsvast.nl

 

Huis huren in Roermond?

BEKIJK ONS AANBOD

Huis huren in Roermond

Ons kantoor Rotsvast Roermond is al meerdere jaren actief op de verhuurmarkt in de regio Roermond. In deze periode heeft het kantoor zich ontwikkeld tot een professionele verhuurmakelaar die zowel de particuliere als de zakelijke markt bedient.

Onze specialiteit is het aanbieden van zowel kaal, gestoffeerde en gemeubileerde woningen.
Tevens kunt u ook voor een kamer, studio, appartement of villa contact opnemen met ons kantoor. U kunt tijdelijk huren of indien gewenst voor langere perioden huren.

Roermond

De best gekozen winkelstad en binnenstad van Nederland is in 2012 de stad Roermond geworden. Roermond heeft een bruisend stadsdeel waarin vele gezellige, kwalitatief goede restaurants gelegen zijn. Daarnaast veel historisch monumentale panden waarin Rotsvast kamers, studio’s, appartementen en huurwoningen aanbiedt.

Aanbod huurwoningen Roermond

Voor ons gehele aanbod huurwoningen in Roermond en omgeving kunt u ons actuele aanbod bekijken. Doordat Rotsvast Roermond een grote diversiteit aan huurwoningen aanbiedt, is er altijd wel een mogelijk voor u als zoekende huurder om een keuze te maken die aan uw woonwensen voldoet!

Soorten huurwoningen in Roermond

Voor al uw woonwensen biedt Rotsvast Roermond verschillende soorten huurwoningen aan. Het aanbod varieert van tussenwoningen en hoekwoningen tot aan twee onder 1 een kap woningen.
Voor u resteert alleen nog het zoeken van een passende woning die aansluit bij uw wensen.

Meer weten over een huis huren in Roermond?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!