Rotsvast.nl
Huurwoningen
Koopwoningen
Geen resultaten gevonden

Wilt u een woning huren van Rotsvast?

Rotsvast heeft op haar website vele woningen staan, die voor korte of langere tijd te huur zijn. De woningen zijn veelal direct of op korte termijn beschikbaar. Ons aanbod wisselt dagelijks en meestal worden de woningen ook door Rotsvast in beheer gehouden voor de eigenaar.

Wilt u via Rotsvast een woning aanhuren?

Heeft Rotsvast op de website niet de woning staan die u zoekt, dan kunnen de medewerkers van Rotsvast ook een geschikte woning voor u gaan zoeken in de markt. 

Wat voor woning zoekt u? Welke voorwaarden en condities zijn er allemaal verbonden aan een huurhuis? Wat is de maandelijkse huurprijs? En waar vind ik alle beschikbare woningen in een bepaalde stad of plaats?

In dat geval kunt u gebruik maken van Rotsvast als aanhuur makelaar. U kunt uw woonwensen aangeven via onze adviesservice waarna wij met u een intake plannen op kantoor om uw woonwensen in kaart te brengen.

De ervaring leert dat door deze persoonlijke benadering, de kans dat u slaagt in het vinden van de juiste woning, aanzienlijk kan worden vergroot. Het plaatselijke kantoor heeft kennis van de gehele markt en weet wat er allemaal te huur staat.

Rotsvast zal u onder andere in onderstaande zaken bijstaan:

  • Inventarisatie van uw woonwensen;
  • Wij gaan op zoek, buiten ons bestand, naar woningen die aan uw woonwensen voldoen;
  • Aanbod van de nieuwste woningen  dagelijks per email;
  • Wij bezoeken met u de geselecteerde woningen; 
  • Samenstellen van een dossier en het voordragen bij potentiele verhuurder(s) en zich ervoor inspannen dat deze de desbetreffende woning aan u wordt gegund;
  • Het voeren van onderhandelingen;
  • Het bespreken met u van de huurovereenkomst;
  • Zorgen voor een deugdelijk inspectierapport.
Maak gebruik van onze adviesservice voor het vinden van uw ideale thuis!

Advies aanvragen

0800+

huurwoningen beschikbaar in ons aanbod
 

Woningaanbod

Topwoningen