Vastgoedbeheer

Bent u op zoek naar zorgeloos beheer van uw vastgoed?

Persoonlijk, toegewijd contactpersoon

Betrouwbaar team met jarenlange ervaring

Uitstekende screening van huurders

Vastgoedbeheer door Rotsvast

Rotsvast heeft 26 vestigingen verdeeld over heel Nederland en is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in woningverhuur en vastgoedbeheer. Als vastgoedbeheerder regelen wij het complete beheer van uw vastgoed. Zo heeft u ook na het verhuren van uw woning geen omkijken naar beheer, onderhoud of contact met de huurder.

Onze kracht? U een zorgeloze ervaring faciliteren.

Persoonlijk & toegewijd

Door de landelijke dekking van onze vestigingen voorzien wij u van persoonlijke service en een toegewijd, direct contactpersoon die beschikt over brede kennis van de vastgoedmarkt.

Z

Rotsvast vestiging in uw regio

Z

Brede kennis van de vastgoedmarkt

Betrouwbaar & ervaren team

Al onze vestigingen worden ondersteund door de landelijke coöperatie van Rotsvast. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een betrouwbare partner voor zowel financieel als technisch vastgoedbeheer.

Z

Financieel en technisch vastgoedbeheer

Z

Kennis van relevante wet- en regelgeving

Uitstekende screening van huurders

Om u te kunnen voorzien van zorgeloos vastgoedbeheer is het selecteren van de betrouwbare huurders een belangrijk onderdeel. Mede door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de juiste kandidaten te filteren in ons screening proces.

Z

Maandelijks op tijd uw huurpenningen ontvangen

Z

Minder onderhoud door schade

Z

Geen ongewenste of illegale activiteiten

Meer informatie?

Overweegt u om één of meer woningen te laten beheren? Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier.

Aanvraag kennismakingsgesprek