Rotsvast.nl

 

Villa huren in Venlo?

BEKIJK ONS AANBOD

Villa huren in Venlo

Vrijstaande woningen of villa's huren in Venlo.

Met dank aan de groei van de stad Venlo is de vraag voor huisvesting in Venlo en omgeving in de laatste jaren enorm toegenomen.

Daardoor is de Rotsvast Venlo zich ook gaan richten en de woningen voor het hogere segment, waaronder ruime, luxueuze en complete villa’s, landhuizen, boerderijwoningen of recreatiewoningen voorzien van alle benodigdheden en gemakken, waaronder zwembaden, whirlpools en/of sauna’s.

Het aanbod villa’s is gelegen in de omgeving van Venlo, zoals in de dorpen Tegelen, Steijn, Blerick, Belfeld, Maasbree, Sevenum, Grubbenvorst, Baarlo en het dorp Kessel.

Villa huren in Venlo, grote diversiteit

Het aanbod van villa’s en landhuizen in regio Venlo is heel divers, u kunt zowel kale, gestoffeerde of gemeubileerde villa’s vinden in ons huuraanbod. Uiteraard hebben wij voor iedere stijl een geschikt object. We bieden rustieke alsmede modernere villa’s aan voor de verhuur.

Mocht u uiteraard bijzondere woonwensen hebben, gelieve deze dan door te geven aan ons kantoor, zodat wij voor u een passende villa kunnen aanbieden.

Aanbod villa’s in de regio Venlo

Rotsvast Venlo heeft door specialisatie het meest diverse aanbod voor huurvilla’s in de regio van Venlo! Daardoor kunnen wij woningen aanbieden aan de lokaal gelegen multinationals zoals Xerox, Office Depot, Holland Casino, transportbedrijven, Vistaprint, Océ.

Bent u op zoek of bent u benieuwd naar ons huidige aanbod aan villa’s in Venlo en omgeving, bekijk dan ons actuele aanbod.

Meer weten over het huren van een villa in Venlo en omgeving?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast huur van villa's in Venlo bent u bij Rotsvast tevens aan het juiste adres voor: