Rotsvast.nl

 

Huren in Middelburg?

BEKIJK ONS AANBOD

Op zoek naar geschikte woonruimte in Middelburg?

Wanneer u op zoek bent naar een huurwoning in het mooie Zeeland, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Rotsvast Middelburg heeft diverse soorten huurwoningen voor u: van kamer tot luxe villa, kaal, gestoffeerd of gemeubileerd, voor korte of voor lange periode…  Niet alleen in de grotere steden, als Middelburg, Vlissingen, Goes en Terneuzen bieden wij diverse soorten huurwoningen, maar ook in de omliggende dorpen hebben wij volop aanbod!

Middelburg is de hoofdstad van de prachtige provincie Zeeland en telt ruim 39.000 inwoners. Het is een stad waar wordt gewerkt, gewoond en vooral ook wordt genoten! Middelburg heeft voor ieder wat wils. Het historische stadscentrum, de verscheidenheid aan attracties en evenementen en volop gelegenheid te winkelen en te genieten van deze sfeervolle stad op één van de terrassen aan de gezellige Markt.

Middelburg is een stad die constant in ontwikkeling is. In 2004 kreeg Middelburg met de komst van de “Roosevelt Academy” een vorm van universitair onderwijs. Momenteel wordt het amusementspark ZEP gerealiseerd met een megadisco, “Voetbal Experience” (het nationale voetbalmuseum), familiepretpark “Mini Mundi”, een sportschool, een bedrijventerrein en het Regionaal Opleidingscentrum (ROC). Ten zuiden van dit amusementspark bevindt zich een steeds mooier en uitgebreider wordende woonboulevard.

Het station van Middelburg ligt dichtbij het centrum en vormt een belangrijk knooppunt voor het regionale openbaar vervoer. Vanaf het station zijn rechtstreekse busverbindingen naar de omliggende dorpen en steden. Het strand ligt op nog geen 20 minuten fietsen!

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast huren in Middelburg kunt u ook: