Rotsvast.nl

 

Huren op Walcheren?

BEKIJK ONS AANBOD

U zoekt een huurwoning op het veelzijdige Walcheren?

Mooi wonen kan op Walcheren; zowel eigentijds in de stad, sfeervol monumentaal als vrij op het platteland. Samen met de Bevelanden vormt Walcheren het hart van Zeeland. Walcheren werd vroeger “De tuin van Zeeland” genoemd. Het Walcherse landschap is groen en afwisselend. Hoge dijken en duinen, markante vuurtorens, stoere molens en ranke kerktorens markeren de Walcherse horizon.

Walcheren is te verdelen in de 3 grote gemeenten: Middelburg, Vlissingen en Veere.

Middelburg is het bestuurlijk centrum van de provincie. Door de centrale ligging, de grote toeristische aantrekkingskracht en het uitgebreide winkelbestand is Middelburg een zeer levendige stad, die volop in ontwikkeling is. Door de komst van de Roosevelt Academy is Middelburg nu ook internationaal bekend als studentenstad. Met de tientallen cafés en uiteenlopende soorten restaurants biedt Middelburg volop keuze in uitgaansgelegenheid.

De gemeente Middelburg bestaat uit de volgende dorpen en wijken:

 • Binnenstad / Ramsburg
 • Nieuw Middelburg
 • Klarenbeek
 • Veersepoort
 • Griffioen
 • Stromenwijk / ’t Zand
 • Zuid
 • Dauwendaele
 • Mortiere
 • Sint Laurens
 • Nieuw- en Sint Joosland
 • Arnemuiden

Vlissingen is een stad met een maritiem verleden. Overal proef je de band met het water. Vlissingen is ook een bruisende stad, waar geregeld leuke evenementen en festivals plaatsvinden. Door de aanwezigheid van de Hogeschool Zeeland weten ook steeds meer studenten de weg naar Vlissingen te vinden. De ruim 4000 studenten zorgen voor het nodige leven in de brouwerij en kleur in de stad. Mede dankzij hen zijn er steeds meer cafés, eethuisjes en uitgaansgelegenheden.

Het haven- en industriegebied van Vlissingen-Oost is een centrum van economische activiteit. Grote ondernemingen als Total en Pechiney hebben zich er al gevestigd. Maar ook veel nieuwe internationaal opererende bedrijven vestigen zich graag aan één van Europa’s belangrijkste waterwegen.

De gemeente Vlissingen bestaat uit de volgende dorpen en wijken:

Maar natuurlijk vindt u op Walcheren ook veel karakteristieke dorpen als Koudekerke en Meliskerke, schilderachtige stadjes als Veere en gezellige badplaatsen als Domburg en Zoutelande. In veel dorpen kom je nog nostalgische boerderijen tegen. Bij veel van deze boerderijen zijn nog verse boerenproducten als kaas, melk, honing en diverse groente- en fruitsoorten te koop. Deze dorpen vindt u in de gemeente Veere, welke bestaat uit de volgende 13 woonkernen:

Zoekt u een huurwoning in de grote, gezellige stad Middelburg of Vlissingen of bent u meer op zoek naar de rust en het nostalgische karakter van één van de dorpen op Walcheren? Rotsvast Middelburg biedt diverse huurwoning aan in de stad of in één van de dorpen op Walcheren. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan samen met u op zoek naar die ene perfecte woning.

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast huren op Walcheren kunt u ook: