Rotsvast.nl

 

Woning huren in Vlissingen?

BEKIJK ONS AANBOD

Vlissingen, (haven)stad aan zee

Een stad waar toeristen in ieder jaargetijde maar vooral in de zomer genieten van de sfeer en de indrukwekkende scheepsvaart langs de Boulevards. Flaneren langs de boulevard, winkelen, zonnebaden op het strand, een bezoek aan de bioscoop, het kan allemaal in Vlissingen. Vlissingen heeft een breed aanbod aan hoogwaardige verblijfsaccommodaties, gelegen direct of op korte afstand van zee.

De maritieme (cultuur-) historie van Vlissingen is terug te vinden in de openbare ruimte, culturele attracties en karakteristieke maritieme bedrijvigheid. Daarnaast biedt Vlissingen een breed aanbod van attracties en bezienswaardigheden, dat zowel verblijfstoeristen als dagtoeristen aantrekt.

De stad Vlissingen telt ongeveer 33.000 inwoners. De gelijknamige gemeente heeft 44.401 inwoners (1 augustus 2013, bron: CBS) en een oppervlakte van 345 km2, waarvan 310 km² uit water bestaat.

Bij de gemeente Vlissingen horen de plaatsen Oost-Souburg (10.500 inwoners), West-Souburg (1000 inwoners) en Ritthem (500 inwoners). West-Souburg is eigenlijk een wijk van Vlissingen. De gemeenten Middelburg en Vlissingen vormen samen een agglomeratie van bijna 93.000 inwoners.

Huurwoningen in Vlissingen

U wilt een huis huren in Vlissingen? U heeft de mogelijkheid om zich in te schrijven bij een woningbouwvereniging, waar over het algemeen een wachtlijst geldt, of u kunt in de vrije sector een huis huren, zonder wachtlijst en vaak op betere locaties. Het zelf vinden van een geschikte woning kan lastig zijn, bezichtigingen kosten veel tijd en u heeft met veel verschillende mensen te maken. Dan is het nuttig Rotsvast Middelburg in te schakelen.

U geeft aan ons aan wat u zoekt, in welke prijsklasse en in welke omgeving u wilt wonen. Ook van belang zijn de gewenste grootte van de woning, wel of geen buiten, de etage, winkels en scholen in de buurt, kaal, gestoffeerd of gemeubileerd etc.

Wij maken vervolgens een voorselectie en voor de woningen waar uw interesse naar uit gaat plannen we de daadwerkelijke bezichtigingsronde in. Wij werken bovendien samen met vele collega’s en beschikken daarom over een zeer ruim aanbod van huurwoningen in alle prijsklassen.

Meer weten over het huren van een huis in Vlissingen?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast huurhuizen in Vlissingen kunt u ook: