Rotsvast.nl

 

Huren in Terneuzen?

BEKIJK ONS AANBOD

U zoekt een huurwoning in Terneuzen?

Op Paasmorgen verlaat Kapitein Van der Decken tegen de zin van zijn vrouw de haven van Terneuzen, op weg naar Oost-Indië. Onderweg probeert hij tevergeefs Kaap de Goede Hoop te passeren. Terwijl de bemanning hem smeekt terug te keren naar de Tafelbaai om daar beter weer af te wachten, gooit Willem van der Decken in wilde drift zijn stuurman overboord en roept: “God of de Duivel, de Kaap vaar ik om, al moet ik varen tot het laatste oordeel”. Sindsdien zwerft het spookschip tegen de wind in over de wereldzeeën en brengt ongeluk en verderf aan ieder schip dat hij tegenkomt.

In Terneuzen, de thuishaven van de “Vliegende Hollander”, is van alles te zien en te beleven: oude pandjes met opgeknapte geveltjes liggen verborgen achter de gezellige moderne winkelstraten van de stad.

Terneuzen ligt op het meest zuidelijke deel van Zeeland: Zeeuws Vlaanderen. De stad telt ruim 24.000 inwoners en ligt aan één van de grootste natuurgebieden van Nederland, de Westerschelde. Terneuzen is als stad om te wonen geschikt voor jong en oud. Naast het genieten van de rust en de schoonheid van het Zeeuwse land kunt u ook heerlijk winkelen, een bezoek brengen aan de jaarlijks terugkerende Havendagen, meevliegen in een zweefvliegtuig of u wagen aan een afdaling op de overdekte skipistes van skihal “Snowbase”.

Terneuzen is een stad die inwoners en toeristen steeds blijft verrassen… Logisch dat u juist in deze stad op zoek bent naar een huurwoning. De medewerkers van Rotsvast Middelburg staan klaar om samen met u op zoek te gaan naar uw toekomstige huurwoning in Terneuzen.

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast huren in Terneuzen kunt u ook: