Rotsvast.nl

 

Huren op Noord-Beveland?

BEKIJK ONS AANBOD

Huurwoning vinden op Noord-Beveland?

Noord-Beveland is van alle Zeeuwse eilanden de op één na kleinste. Dit stuk land is veroverd op de zee; ingepolderd. Het eiland heeft een natuurlijke schoonheid in alle jaargetijden. Het is er weids met boeiende luchten en prachtige vergezichten. Aangezien van massatoerisme in deze vakantieregio nog nauwelijks sprake is, ervaar je hier volop het weldadige gevoel van rust en ruimte. Logisch dat veel mensen op zoek zijn naar een huurwoning op dit prachtige en rustgevende eiland.

Noord-Beveland beschikt over 6 dorpskernen, die elk op hun eigen manier bijdragen aan het landelijk karakter van het eiland: Colijnsplaat, Geersdijk, Kamperland, Kats, Kortgene en Wissenkerke.

De dorpen beschikken over zowel noodzakelijke als leuke voorzieningen. Van supermarkt tot huisarts, van school tot busverbinding. Maar ook een kunstgalerie en een subtropisch zwemparadijs ontbreken hier niet. Uiteraard valt er ook volop te genieten van de vele recreatieve voorzieningen, zoals een tochtje naar de Haringvreter, een onbewoond eilandje in het Veerse Meer voor een wandeling met de boswachter of een heerlijke picknick. Omringd door het Nationaal Park Oosterschelde, het Veerse Meer en de Noordzee, zijn de watersportmogelijkheden eindeloos. Ook het brede scala aan restaurantjes dragen bij aan de gezellige sfeer van het eiland. Bovendien kent elk dorp een rijk verenigingsleven.

Colijnsplaat ligt aan de noordkant van Noord-Beveland. Het dorp beschikt over een moderne jacthaven met ca. 500 ligplaatsen en een moderne vissershaven. Colijnsplaat kenmerkt zich door een brede dorpsstraat, waarin enkele winkels en nog wat notabele woningen het beeld bepalen.

Geersdijk is een klein dorp met ca. 300 inwoners. In dit gezellige dorp vindt u niet alleen een basisschool, maar ook de speciaalzaak voor koffie, thee, wijn en lekkernijen “Le Bonheur”.

Gelegen aan het Veerse Meer is Kamperland een ideale uitvalsbasis voor watersporters en strandgenieters.

Kats ligt in het Zuid-Oosten van Noord-Beveland. Dit volwaardige dorp met een betrokken dorpsgemeenschap telt ca. 450 inwoners.

Kortgene beschikt, net als Kamperland, over prima watersportfaciliteiten. Als gevolg van de aanwezigheid van campings, bungalowparken en de jachthaven, is Kortgene in het watersportseizoen een levendige plaats.

Wissenkerke is een prachtig dorp waar het gemeentehuis van Noord-Beveland is gevestigd.

Spreekt het weldadige gevoel van rust en ruimte u aan en ziet u uzelf al wonen in een huurwoning in één van de gezellige dorpen van het eiland Noord-Beveland? Neem snel contact op met één van de medewerkers van Rotsvast Middelburg en bekijk samen of de juiste huurwoning voor u gevonden kan worden op dit prachtige eiland.

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast huren op Noord-Beveland kunt u ook: