Rotsvast.nl

 

 

Huren in Goes?

BEKIJK ONS AANBOD

Huurwoning in het sfeervolle Goes?

U zoekt een huurwoning in een stad met een rijke historie, diverse attracties, veel leuke winkels, een sfeervol stadshart en gastvrije inwoners? Dan bent u op zoek naar een huurwoning in Goes!

De stad Goes telt ongeveer 27.000 inwoners en ligt op Zuid-Beveland, het land tussen de Oosterschelde en de Westerschelde. In deze streek beïnvloeden land en zee elkaar op een bijzondere manier. Zo zijn stukken land weer teruggegeven aan de zee en zijn gebieden waar eerst water was door menselijk ingrijpen droog komen te liggen. Zo is onder andere één van de mooiste polderlandschappen van Nederland, de“Zak van Zuid-Beveland”, ontstaan. 

Niet alleen op het gebied van cultuur en het winkelgenot is Goes een stad bij uitstek. Ook voor de sportieveling is er een hoop te beleven. In Goes zijn diverse sportverenigingen op diverse gebieden actief, zoals (zaal)voetbal, tennis, korfbal, volleybal, basketbal, hockey, atletiek, rugby en zwemmen. Ook de golfsporters kunnen hun hart ophalen in Goes. Aan de rand van Goes, naast “Het Goese Meer” is de 18 holes championship course met fraaie waterpartijen en een weids uitzicht over de Zeeuwse polder gerealiseerd.

Huurwoning in het sfeervolle Goes?

Kortom… Goes heeft voor ieder wat wils! Nu alleen nog op zoek naar die perfecte huurwoning… Rotsvast kan u daarbij helpen. De medewerkers van Rotsvast Middelburg horen graag wat uw wensen zijn en gaan vervolgens samen met u op zoek naar die ene huurwoning.

Benieuwd naar wat Rotsvast Middelburg naast huurwoningen nog meer voor u kan betekenen? Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Naast huren in Goes kunt u ook: