Rotsvast.nl

 

Woning huren in Sittard, Geleen en Born?

BEKIJK ONS AANBOD

Wonen in Sittard

De gemeente Sittard, Geleen en Born is centraal gelegen in Limburg en vormt de overgang van Zuid Limburg naar Midden Limburg. Maastricht is op slechts 20 minuten per auto te bereiken. Ook de trein en andere verbindingen van en naar Sittard en Geleen zijn uistekend via de A2 en de A76. Sittard is gekend vanwege haar uitgebreide verenigingsleven zoals de Oktoberfesten op de gezellige markt. Sittard heeft een mooie historische kern maar kent ook veel moderne architectuur. In Sittard kun je goed wonen en leven, het centrum kent een zeer gevarieerd winkelaanbod en vele restaurants en cafés.  De huizen zijn betaalbaar en je bent zo buiten de stad in de natuur.

In Sittard, Geleen en Born zijn DSM, Sabic, Chemelot , VDL Nedcar waar de Mini wordt gebouwd, Rabobank en dagblad de Limburger gevestigd. Het Orbis ziekenhuis ligt precies op de grens van Sittard en Geleen en is een qua automatisering een voorbeeld voor veel ziekenhuizen over de wereld. Het CIOS is ook in Sittard gelegen net als de Fontys Hogeschool.

Sittard kent veel sportscholen en sportverenigingen met Fortuna Sittard als bekendste. Binnen een straal van 30 km zijn er meer dan tien golfbanen. In het heuvelland is het heerlijk fietsen, probeer zelfs eens de Amstel Gold race op het officiële parcours af te leggen.

Sittard, Geleen en Born zijn goed bereikbaar via de A2 en de A79, per vliegtuig op Maastricht Aachen Airport en per spoor met de NS of Veolia. Op nog geen uur rijden ligt Brussel, Aken, Keulen, Eindhoven, Antwerpen, Dusseldorf, Luik, en Charleroi (Brussels South).

Een woning huren in Sittard

Een woning huren in Sittard, Geleen of Born is heel eenvoudig via Rotsvast Maastricht. Wij hebben veel huurwoningen in ons bestand, dus er is voor iedereen wel een geschikte woning te selecteren, of dit nu een huis, appartement, kamer of studio is.

Graag helpt Rotsvast Maastricht u aan een huurwoning in Sittard, Geleen of Born.

Huurwoningen in Sittard

In de gemeente Sittard, Geleen en Born worden verschillende typen woningen kaal, gestoffeerd en gemeubileerd te huur aangeboden, denk aan: appartementen, eengezinswoningen, monumentenpanden, vrijstaande woningen, bedrijfsruimten, kantoren en praktijkruimtes.

Ons compleet en continu wisselend aanbod aan huurwoningen maakt het dat er altijd wel een geschikte huurwoning in Sittard, Geleen en Born voor u beschikbaar is. Bekijkt direct ons actuele aanbod aan huurwoningen in Sittard op de website of neem telefonisch contact met ons op. Aan de hand van uw wensen bekijken we het voor u interessante woningaanbod.

Meer weten over heen woning huren in Sittard Geleen Born?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast de verhuur van woningen in Sittard bent u bij Rotsvast tevens aan het juiste adres voor: