Rotsvast.nl

 

Appartement huren in Maastricht?

bekijk ons aanbod

Appartement huren in Maastricht

Bent u op zoek naar een appartement om te huren in Maastricht? Rotsvast Maastricht helpt u verder met het vinden van een huurappartement in Maastricht! Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van huurappartementen in de regio Maastricht, dus genoeg aanbod voor iedere vraag.

Soorten appartementen te huur in Maastricht

Wij hebben het grootste aanbod van zowel kale als gestoffeerde en/of gemeubileerde huurappartementen gelegen in de binnenstad, maar ook St. Pieter, Scharn, Heer, Randwijk, Belfort Malberg en Ceramique zijn populaire wijken.

De gemeubileerde appartementen zijn geheel instapklaar en voorzien van alle gemakken. Hierbij kunt u eveneens denken aan zaken als linnengoed, bestek, glaswerk, potten en pannen en een televisie- en internetabonnement. U hoeft dus alleen uw koffer met kleding en persoonlijke spullen mee te nemen en u kunt meteen het appartement betrekken.

Een gestoffeerd appartement beschikt altijd over een vorm van vloerbedekking (tapijt, laminaat, parket), vaste verlichting en normaliter ook raamdecoratie. Een huurder kan zijn eigen meubilair meenemen en zodoende het appartement naar eigen smaak inrichten.

Kale appartementen worden volledig ongestoffeerd en leeg opgeleverd. U kunt deze dus geheel naar uw eigen stijl irichten.

Appartement huren in Maastricht voor Expat

Rotsvast Maastricht heeft speciaal voor expats voor korte periodes woonruimte beschikbaar. Hierbij moet u denken aan volledig ingerichte woningen waarbij de huurder of het bedrijf simpelweg de sleutel overhandigd krijgt bij aanvang en na afloop van de huurperiode weer kan inleveren. Volledige meubilering, schoonmaak, onderhoud, tv, internetaansluiting is verzorgd.  In plaats van plaatsing van een werknemer in een duur hotel kunnen medewerkers tijdelijk woonruimte huren die van alle gemakken is voorzien en die hen een “thuis” gevoel kan bieden waarbij privacy en extra ruimte veel comfort bieden.

Voor langere periodes huren kan natuurlijk ook bij Rotsvast Maastricht. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van woningen en appartementen in de vrije sector en lopen al 25 jaar voorop in Maastricht en directe omgeving als het gaat om verhuren/huren van woningen.

Meer weten over een appartement huren in Maastricht?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast de verhuur van appartementen in Maastricht bent u bij Rotsvast tevens aan het juiste adres voor: