Rotsvast.nl

 

Huren in Maastricht?

BEKIJK ONS AANBOD

Huren in Maastricht

Maastricht, hoofdstad van Limburg, door de Romeinen gesticht en Trajectum ad Mosam genoemd. Zij wisten al dat je hier goed bruggen kunt slaan. Maastricht is de hoofdstad van Limburg en er wonen ca. 120 duizend mensen. Maastricht is een on Hollandse stad omdat het lang bij Luik gehoord heeft en dat merk je vooral  in haar cultuur en bouwstijl.  Maastricht heeft een internationaal karakter. In Maastricht kun je goed wonen en leven, het centrum kent een zeer gevarieerd winkelaanbod en vele restaurants en cafés.  De huizen zijn betaalbaar en je bent zo buiten de stad in de natuur.

Het centrum is een geliefde plek om te huren maar ook St Pieter, Scharn, Heer, Randwijk, Belfort Malberg en Ceramique hebben allen hun eigen sfeer.

De Maastrichtenaar is gekend vanwege zijn Bourgondische inslag wat zijn apotheose vindt in het jaarlijkse carnaval of vastelaovend. Nergens vindt je in Nederland meer Michelin sterren per hoofd van de bevolking.  Er worden talloze culturele evenementen georganiseerd op het Vrijthof en in de stad en in het MECC zoals daar zijn: de TEFAF de grootste kunstbeurs ter wereld, het Preuvenemint en Rieu op het Vrijhof, de Ridder wielerronde en City Polo Maastricht. 

In Maastricht is de Universiteit UM gevestigd met bachelor en master studies met de faculteiten: Business and economics, law, arts and social science, health medicine and life sciences, humanity and  sciences, psychology and neuro science. Ook de Zuyd Hogeschool heft vestigingen in Maastricht. Maastricht is een studentenstad geworden zonder daarbij haar oorspronkelijke identiteit te hebben verloren. Maastricht heeft een rechtbank en talrijke Europese instanties. In de stad wonen daardoor ook veel expats in gemeubileerde appartementen of huizen om te werken bij DSM, Sabic, Chemelot ,VDL Nedcar waar de Mini wordt gebouwd, SAPPI, Vodafone, ENCI of de uitgebreide dienstensector, EY, Deloitte of HBL Kallen Raeven en vele anderen.

Het Academisch ziekenhuis Maastricht is een van de acht academische ziekenhuizen in Nederland waar veel medici zich specialiseren om dan bijvoorbeeld in het Orbis in Sittard Geleen of het Atrium in Heerlen te gaan werken.

Maastricht kent veel sportscholen en sportverenigingen met  MVV als bekendste. Binnen een straal van 30 km zijn er meer dan tien golfbanen waaronder de IGM. In het heuvelland is het heerlijk fietsen, probeer zelfs eens de Amstel Gold race op het officiële parcours af te leggen.

Maastricht is goed bereikbaar via de A2 en de A79, per vliegtuig op Maastricht Aachen Airport en per spoor met de NS of Veolia. Op nog geen uur rijden ligt Brussel, Aken, Keulen, Eindhoven Antwerpen Düsseldorf, Luik en Charleroi (Brussels South).

Graag helpt Rotsvast Maastricht u aan een huurwoning in Maastricht, een huurwoning in Sittard of een huurwoning in Heerlen.

Huurwoningen in Maastricht

In Limburg worden verschillende typen woningen kaal, gestoffeerd en gemeubileerd te huur aangeboden, denk aan: appartementen, eengezinswoningen, monumentenpanden, vrijstaande woningen, bedrijfsruimten, kantoren en praktijkruimtes.

Ons compleet en continu wisselend aanbod aan huurwoningen maakt het dat er altijd wel een geschikte huurwoning in Maastricht voor u beschikbaar is. Bekijkt u het aanbod op onze website of neem telefonisch contact met ons op. Aan de hand van uw wensen bekijken we het voor u interessante woningaanbod.

Meer weten over huurwoningen in Maastricht en omgeving (Sittard, Heerlen of Zuid Limburg)?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!