Rotsvast.nl

 

Studio huren Maastricht?

BEKIJK ONS AANBOD

Studio huren Maastricht

Op zoek naar een studio in Maastricht? Rotsvast Maastricht heeft gestoffeerde en gemeubileerde studio’s in verschillende prijsklassen. Deze studio’s zijn gelegen op diverse locaties in Maastricht. Voor iedereen is er dus wel een geschikte studio te vinden!

Wat is precies een studio in Maastricht?

Een studio is een 1-kamerappartement waarbij u woont en slaapt in dezelfde ruimte. Een studio is ideaal als je je badkamer en keuken niet wilt delen met andere bewoners, maar tegelijkertijd geen groot appartement of woning wilt huren. Hierdoor heb je veel privacy. De huurprijs van een studio ligt gemiddeld genomen lager dan de huurprijs van een appartement maar u heeft wel de luxe dat u uw faciliteiten niet hoeft te delen.

Studio's te huur in Maastricht

Zoek je een praktische studio met eigen badkamer en keuken, bekijk dan direct ons actuele aanbod (regio Maastricht) van studio’s in Maastricht, Eijsden, Smeermaas, Margraten of omgeving.

Meer weten over het huren van een studio in Maastricht en omgeving?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Huurwoningen in Maastricht

Naast het huren van een studio kan u tevens bij ons terecht voor:

We hebben studio’s en andere woonruimte beschikbaar voor korte of lange termijn, kaal, gestoffeerd of gemeubileerd, compact of ruim, in de stad of op het platteland.