Rotsvast.nl

 

Appartement huren in Geleen?

BEKIJK ONS AANBOD

Op zoek naar een huurappartement in Geleen?

Rotsvast Geleen heeft altijd woonruimte beschikbaar in Geleen. Of u nu per direct iets zoekt of over een paar weken.

Zeker ons aanbod aan appartementen is het bekijken waard. Kale appartementen om naar eigen smaak af te werken, gestoffeerde appartementen met vloer en eventueel raambekleding, volledig gemeubileerde appartementen, aan u de keus! Voor tijdelijk of voor onbepaalde tijd. In het centrum van een van de steden of juist in een rustige omgeving.

Ook voor expat medewerkers, welke op projectbasis tijdelijk in Geleen komen werken, zijn veel gemeubileerde appartementen beschikbaar.

Tevens in ons aanbod: gemeubileerde woonruimte voor de huisvesting van meerdere medewerkers.

Appartement huren in Geleen voor Expats

Rotsvast Geleen heeft speciaal voor expats voor korte periodes woonruimte beschikbaar, hiervoor moet u denken aan volledig ingerichte woningen waarbij de huurder of het bedrijf alleen nog maar de sleutel overhandigd krijgt bij aanvang en na afloop van de huurperiode weer kan inleveren. Volledige meubilering, schoonmaak, onderhoud, tv, internetaansluiting is verzorgd. In plaats van plaatsing van een werknemer in een duur hotel kunnen medewerkers tijdelijk woonruimte huren die van alle gemakken is voorzien en hen een “thuis” gevoel kan bieden waarbij privacy en extra ruimte veel comfort bieden.

Voor langere periodes huren kan natuurlijk ook bij Rotsvast in Geleen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van woningen en appartementen in de vrije sector en lopen al 25 jaar voorop in Zuid  en directe omgeving als het gaat om verhuren/huren van woningen.

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Huurwoningen in Geleen

Naast de verhuur van appartementen in Geleen bent u bij Rotsvast tevens aan het juiste adres voor: