Rotsvast.nl

 

Kamer huren in Sittard?

BEKIJK ONS AANBOD

Kamer huren in Sittard

Ben je student aan het CIOS in Sittard of de Zuyd Hogeschool of een andere opleiding en zoek je een studentenkamer in Sittard? Een kamer huren in Sittard doe je via Rotsvast. Wij hebben een groot netwerk en een ruim aanbod in studentenkamer. We kunnen je dus snel aan een kamer helpen. Rotsvast Sittard is specialist in de verhuur van studentenkamers.

Soorten kamers in Sittard

Doordat wij een groot aantal woning in beheer hebben is het aanbod van studentenkamer enorm veelzijdig. Wij bieden kamers aan in verschillende vormen: kaal of gestoffeerd. Deze studentenkamers bevinden zich op diverse locaties in de stad. Indien je graag in het centrum woont: geen probleem, maar ook aan de als je bijvoorbeeld liever aan de rand van de stad of in een (rustige) woonwijk wil wonen kan dat natuurlijk ook. Er zijn studentenkamers beschikbaar in verschillende prijsklassen. De mogelijkheden zijn dus enorm.

Aanbod studentenkamers Sittard

Ben je nieuwsgierig en wil je ons aanbod van studentenkamers beschikbaar in Sittard zien, bekijk dan het actuele aanbod van studentenkamers in Sittard. Door de grote verscheidenheid is er vast een kamer geschikt voor jou!

Huurwoningen in Sittard

Naast het vinden van een kamer kan u bij ons ook terecht voor:

Meer informatie over kamer huren in Sittard?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!