Rotsvast.nl

 

Huis verhuren in Rotterdam?

MEer info over woningVERHUUR

Verhuren van uw huis in Rotterdam

U wilt uw huis verhuren in Rotterdam, dat kan via Rotsvast. Wij zijn zowel op zoek naar huizen voor expats als voor lokale woningzoekenden. Van gemeubileerde appartementen in het centrum tot ongemeubileerde eengezinswoningen aan de randen van de stad (of er net buiten), de Rotterdamse verhuurmarkt kent een divers aanbod van huurhuizen.

Uw huis vrijblijvend in de verhuur bij Rotsvast Rotterdam

Verhuren in Rotterdam kan bij ons vrijblijvend. Pas op het moment dat wij een betrouwbare kandidaat huurder vinden waar u als verhuurder mee akkoord gaat, verbindt u zich tot verhuren en brengen wij contractskosten in rekening. In de periode dat Rotsvast op zoek is naar een geschikte huurder bent vrij om uw huis ook aan te bieden bij andere partijen die bemiddelen bij verhuur in Rotterdam en/of zelf op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat.

Verhuren in Rotterdam via de Leegstandswet

Staat uw huis ook in de verkoop dan kunt u ervoor kiezen om uw huis tijdelijk te verhuren via de Leegstandswet. Deze wet stelt dat de uitgebreide huurbescherming die bij normale verhuur van toepassing is, niet geldt. Zo heeft u als verhuurder de mogelijkheid om de huurovereenkomst te beëindigen wanneer het huis verkocht wordt. Van belang is o.a. dat de hypotheekverstrekker toestemming geeft om uw huis te verhuren en dat u een leegstandvergunning heeft.

Werkwijze

Overweegt u te verhuren in Rotterdam, dan komt één van onze verhuuradviseurs graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek lichten wij onze werkwijze toe, informeren wij u over de huidige verhuurmarkt en adviseren wij u over de huurprijs. Na ontvangst van de opdracht tot verhuur presenteren wij uw huis op onze website en brengen wij uw huis onder de aandacht van woningzoekenden met een aansluitende zoekopdracht. Op het moment dat u akkoord gaat met een voorgestelde kandidaat huurder stellen wij de huurovereenkomst op en incasseren wij de borg en eerste huurbetaling voor u.

Verhuren zonder zorgen

Rotsvast Rotterdam beschikt over het VerHuurVeilig Keurmerk waarmee een hoge kwaliteit dienstverlening wordt gegarandeerd. Dit houdt onder meer in dat kandidaat huurders worden onderworpen aan een uitgebreide screening. Daarnaast neemt Rotsvast Rotterdam verhuurders zorgen uit handen door de mogelijkheid tot beheer te bieden. U kunt als verhuurder kiezen voor alleen financieel, een combinatie van financieel en technisch of geen beheer.  

Uw huis in Rotterdam verhuren?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast de verhuur in Rotterdam bent u bij Rotsvast tevens aan het juiste adres voor: