Rotsvast.nl

 

Expat huur Rotterdam?

BEKIJK ONS AANBOD

Huuraanbod expats Rotterdam

Rotsvast Rotterdam is één van de specialisten in Rotterdam en omgeving op het gebied van verhuur aan expats. Wij bieden naast volledig gemeubileerde huurwoningen ook alleen gestoffeerde huurwoningen aan op de expat markt. Onze expat woningen zijn zowel geschikt voor expats die korte als langere tijd in Nederland verblijven. Rotsvast verhuurt al ruim 25 jaar met succes tijdelijke woonruimte aan (o.a.) buitenlandse werknemers en (internationale) bedrijven. Daarnaast werken wij samen met diverse relocation bureaus waardoor wij expats optimaal van dienst kunnen zijn.

Rotterdam expat stad

Rotterdam is voor veel mensen een stad die je moet leren kennen om er van te gaan houden, zo ook voor expats. Vooroordelen verdwijnen en maken vaak plaats voor een gevoel van ‘thuis voelen’ wanneer expatriates de stad ontdekken. De combinatie van oude en nieuwe architectuur, het ruime culturele aanbod, de vele gevarieerde restaurants en de no-nonsense-mentaliteit maken Rotterdam een aantrekkelijke plek voor expats om te huren. Bijna iedereen praat er Engels en Rotterdammers staan open voor andere culturen, waardoor veel expats zich er snel thuis voelen. Daarnaast is de stad altijd in beweging waardoor er altijd wat te beleven is. Een aantal wijken in Rotterdam zijn specifiek in trek bij expats, te weten Hillegersberg en Kralingen, dit heeft te maken met de goede bereikbaarheid en de kwaliteit van de appartementen en woningen.

Verhuren aan expats in Rotterdam

Verhuur aan expats spreekt veel verhuurders aan omdat het bepaalde zekerheden geeft. Zo worden de verblijfskosten van buitenlandse werknemers vaak vergoed door de werkgever en hebben verhuurders de zekerheid dat de huur tijdelijk zal zijn. Wilt u als verhuurder uw huurwoning aantrekkelijk maken voor verhuur aan expats kies dan voor een neutrale, kwalitatief goede inrichting en bied de mogelijkheid om inclusief (voorschot) gas/water/elektriciteit en abonnement voor internet en televisie te huren. Let er verder op dat uw woning opgeruimd en schoon is op het moment dat er foto’s voor de verhuur worden gemaakt en tijdens bezichtigingen. Een nette huurwoning waar een expat zichzelf ziet wonen verhuurt over het algemeen sneller dan een … 

Interesse

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast expat huur in Rotterdam bent u bij Rotsvast tevens aan het juiste adres voor: