Rotsvast.nl

 

Huis huren in Rotterdam?

BEKIJK ONS AANBOD

Een huurhuis vinden in Rotterdam

Wilt u een huis huren in Rotterdam of omgeving? Dan bent u bij Rotsvast Rotterdam aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan huurwoningen, variërend van eenvoudige studentenkamers tot compleet gemeubileerde huizen. Ons volledige aanbod van huurhuizen in Rotterdam e.o. vindt u terug op onze website. De website is volledig actueel, zodat u precies kunt zien welke huurwoningen wij aanbieden. Daarnaast helpen wij u graag met het vinden van de ideale woonruimte.

Laat ons weten naar welke type huurhuis u zoekt en wij maken een gerichte selectie van huurwoningen voor u uit ons woningaanbod. Wilt u bijvoorbeeld graag een huis huren in een specifiek deel van Rotterdam, wilt u een huurwoning met wel/geen buitenruimte, wat mag de huurprijs zijn van het huis dat u wilt huren, hoe groot moet de woning zijn, etc. Onze verhuurmakelaars adviseren u graag.

Rotterdam, een leuke plek om een huis te huren

Rotterdam is een woonstad die altijd in beweging is. Een huis huren in één van de nieuwe woontorens aan de Maas, wonen in een huurhuis in een rustige groene buurt, of een huis huren in één van de levendige stadswijken of het bruisende centrum. Rotterdam is een stad met een zeer divers aanbod aan huurhuizen met voor ieder wat wils. Het grote aanbod aan restaurants, het rijke culturele leven en het feit dat Rotterdam een aantrekkelijke vestigingsplaats is voor bedrijven, maken het een wereldstad om in te wonen.

Een huis huren via Rotsvast Rotterdam

Onze verhuurmakelaars laten u graag vrijblijvend een selectie van huurhuizen zien. Indien u na bezichtiging interesse heeft in het huren van een woning dan vragen wij u om uw gegevens. Deze beoordelen wij en leggen wij voor aan de verhuurder van het huurhuis van uw keuze. Na goedkeuring door de verhuurder maken wij de huurovereenkomst in orde en brengen wij u bemiddelingskosten in rekening (1 maand huur + BTW). Na betaling van de eerste maand huur, de borg en de bemiddelingskosten krijgt u de sleutel van uw nieuwe huurhuis en kunt u uw huis betrekken.

Interesse in het huren van een huis in Rotterdam?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast huurhuizen in Rotterdam bent u bij Rotsvast tevens aan het juiste adres voor: