Rotsvast.nl

 

Villa huren in Rotterdam?

BEKIJK ONS AANBOD

Een villa huren in Rotterdam of omgeving

Een villa huren kan in verschillende delen van Rotterdam. Met name in de wijken Kralingen en Hillegersberg vindt u veel luxe, vrijstaande, ruime woningen. Maar ook in omliggende plaatsen als Berkel en Rodenrijs, Barendrecht en Rhoon worden er regelmatig villa’s te huur aangeboden. De combinatie van luxe wonen met alle faciliteiten van de stad Rotterdam in de nabije omgeving, maakt het huren van een villa in Rotterdam e.o. zeer de moeite waard.

Villa huren in Rotterdam Kralingen

De wijk Kralingen, gelegen net ten oosten van het centrum van Rotterdam, kent verschillende gezichten. Een gedeelte van de wijk behoort tot de rijkste stukjes Nederland, met statige herenhuizen en indrukwekkende villa’s. Een ander deel van Kralingen kenmerkt zich als volksbuurt met goedkopere, sociale huurwoningen. Met de Erasmus Universiteit en het recreatiegebied rond de Kralingse Plas in de directe omgeving is de wijk ook geliefd bij studenten. Een villa huren in de villabuurt van Rotterdam Kralingen biedt u de gelegenheid groen en ruim te wonen op korte afstand van het centrum van de stad, in een echt Rotterdamse wijk.  

Huur een villa in Rotterdam Hillegersberg

Hillegersberg ligt aan de noordkant van de gemeente Rotterdam. De wijk heeft een dorps karakter, met diverse boetiekjes en speciaalzaken in de oude dorpskern. Ook vindt u er verschillende cafés en restaurants. De wijk Hillegersberg is gelegen in het waterrijke gebied van de Bergse Plassen. Een mooie plek om in de zomer te varen of te schaatsen in de winter. Rond de plassen vindt u riante villa’s met schitterende tuinen aan het water. Met het openbaar vervoer bent u binnen een kwartier in het centrum van Rotterdam. Huurt u een villa in Rotterdam Hillegersberg, dan bent u verzekerd van luxe wonen in een groene omgeving, met tal van voorzieningen binnen handbereik.

Soorten villa’s te huur in Rotterdam en omstreken

Een villa huren met sauna, zwembad of dubbele badkamer, een villa in landelijke stijl of juist een architectonisch hoogstandje; wij helpen u bij Rotsvast Rotterdam graag met het huren van uw droom villa. Wij bieden zowel volledig gemeubileerde als gestoffeerde villa’s te huur aan. Laat ons uw wensen weten en wij gaan op zoek naar uw perfecte huur villa in Rotterdam of omgeving.

Interesse in het huren van een villa in Rotterdam e.o.?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast de huur van villa's in Rotterdam bent u bij Rotsvast tevens aan het juiste adres voor: