Rotsvast.nl

 

Studio huren Rotterdam?

BEKIJK ONS AANBOD

Een studio in Rotterdam huren

Het huren van een studio staat gelijk aan het huren van een eenkamerappartement. Studio’s zijn over het algemeen geschikt voor één persoon en bestaan uit een woon-slaapkamer, eigen keuken en eigen toilet/douche. Huurt u een studio, dan hoeven keuken en sanitair niet gedeeld te worden. De oppervlaktes van studio’s in Rotterdam variëren, maar beginnen vaak bij zo’n 20 m2.Veel studio’s worden te huur aangeboden inclusief gas/water/licht.

Waarom een studio huren?

Sommige mensen huren een studio omdat zij een 2e woning nodig hebben, dichtbij hun werkplek of als vrijetijds-appartement. Anderen kiezen ervoor een studio te huren omdat zij betaalbaar willen wonen, maar wel eigen keuken en sanitair willen hebben. Het huren van een studio in Rotterdam is ook een perfecte oplossing voor studenten die meer privacy willen dan een studentenkamer kan bieden. De combinatie van compact wonen, eigen voorzieningen en een aantrekkelijke huurprijs maakt het huren van een studio in Rotterdam aantrekkelijk voor een brede doelgroep.

Waar in Rotterdam een studio huren?

Rotsvast heeft in diverse delen van Rotterdam studio’s te huur, o.a. in het Oude-Westen, Blijdorp, Kralingen en het centrum. Het Oude-Westen kenmerkt zich door een bruisende multiculturele sfeer. U vindt er leuke buurtkroegen, eethuisje en winkels uit alle windstreken. Huurt u een studio in Rotterdam Blijdorp dan woont u in een rustige woonbuurt met statige singels, woonblokken uit de jaren ’30 en veel groen. Studio’s in Kralingen zijn met name in trek bij studenten, met de Erasmus Universiteit en diverse studentencafés en eetgelegenheden binnen handbereik. Met een studio in Rotterdam centrum woont u in het hart van de stad, omgeven door winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Een studio huren via Rotsvast Rotterdam

Rotsvast is al meer dan 25 jaar actief als huurbemiddelingsbureau. Met meer dan 20 vestigingen door heel Nederland zijn wij de grootste huurbemiddelaar van het land. Naast studio’s kunt u bij Rotsvast Rotterdam terecht voor het huren van appartementen, huizen en kamers. Huurt u een studio in Rotterdam via Rotsvast dan kunt u rekenen op een betrouwbaar en deskundig advies, een ruim woningaanbod en een efficiënte werkwijze. Veel van de studio’s die wij te huur aanbieden zijn per direct beschikbaar, waardoor u (als u aan de VerHuurVeilig-criteria voldoet) de studio van uw keuze snel kunt huren.

Interesse in het huren van een studio in Rotterdam?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast studio huur in Rotterdam bent u bij Rotsvast tevens aan het juiste adres voor: