Rotsvast.nl

 

Appartement huren in Rotterdam?

BEKIJK ONS AANBOD

Huurappartementen in Rotterdam

Rotterdam kent een uiteenlopend aanbod aan huurappartementen. Doordat het centrum van de stad in de Tweede Wereldoorlog grotendeels is verwoest, is er veel ruimte voor nieuwbouw appartementen. Zo wordt het gebied rond de Maas, met de vele luxe hoogbouw appartementen, ook wel ‘Manhattan aan de Maas’ genoemd. In tegenstelling daartoe vindt u in Rotterdam west veel huurappartementen in historische panden. In weer andere delen van de stad vindt u juist huurappartementen in naoorlogse, kleinschalige, laagbouw.

Naast huurappartementen in Rotterdam verhuren wij appartementen in omgeving Rotterdam (o.a. in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Spijkenisse en Bergschenhoek).

Soorten huurappartementen

Rotsvast Rotterdam heeft appartementen te huur in verschillende uitvoeringen: gemeubileerd, gestoffeerd en kaal. Een huurappartement dat kaal wordt aangeboden heeft voor huurders als voordeel dat zij het geheel naar eigen wens kunnen aankleden en inrichten. Wel dienen huurders er rekening mee te houden dat de kosten hiervoor voor rekening van de huurder komen. Men spreekt van een gestoffeerd huurappartement wanneer dit is voorzien van vloerbedekking, behang en eventueel gordijnen. Huurt u een gemeubileerd appartement, dan is het appartement volledig ingericht (incl. keukengerei, beddengoed, handdoeken, etc.).

Aanbod huurappartementen Rotsvast Rotterdam

Het volledige overzicht van appartementen te huur in Rotterdam, aangeboden door Rotsvast, vindt u op onze website. De website is volledig up to date, waardoor u eenvoudig zelf het huuraanbod in de gaten kunt houden. Op het moment dat u interesse heeft in een bezichtiging van een of meerdere huurappartementen, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken. Indien u vervolgens interesse heeft in het huren van een appartement, vindt er een screening volgens VerHuurVeilig-richtlijnen plaats. Onderdeel hiervan zijn o.a. een credit-check en een controle van uw identiteits- en loongegevens. Indien de verhuurder tenslotte zijn goedkeuring geeft, zorgen wij voor de financiële en contractuele afhandeling en berekenen wij bemiddelingskosten (1 maand huur + BTW).   

Meer weten over het huren van een appartement in Rotterdam?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast de huur van appartementen in Rotterdam bent u bij Rotsvast tevens aan het juiste adres voor: