Rotsvast.nl

 

Studio huren in Utrecht?

BEKIJK ONS AANBOD

Op zoek naar een studio in Utrecht?

Bent u op zoek naar een studio in Utrecht, dan bent u bij Rotsvast Utrecht aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod van verschillende studio's op diverse locaties in Utrecht, uitermate geschikt voor bijvoorbeeld starters op de woningmarkt, stellen of expats.

Onze studio’s zijn gelegen in de binnenstad, maar ook in de wijken daaromheen, zoals Utrecht-Oost. Daarnaast bedienen we de aangrenzende gemeenten zoals Zeist, Bilthoven, De Bilt, Vleuten, Maarssen, Houten, Nieuwegein en IJsselstein.

Wat is een studio in Utrecht?

Een studio is een 1-kamerappartement waarbij er gewoond en geslapen wordt in dezelfde ruimte.
Het voordeel van een studio ten opzichte van een kamer is dat deze wel beschikt over eigen voorzieningen zoals een badkamer en een keuken. Deze hoeven dus niet gedeeld hoeven te worden. Het voordeel van een studio ten opzichte van een appartement is dat het een stuk voordeliger is. Wilt u dus niet teveel betalen, maar wel alles voor uzelf hebben en niks hoeven delen, dan is een studio de perfecte optie voor u. Studio’s zijn ideaal voor starters of alleenstaande personen.

Studio’s te huur in Utrecht

Als u een overzicht wil bekijken van onze studio’s, bekijk dan ons actuele aanbod. Hopelijk kunt u door onze diversiteit aan studio’s een geschikte studio vinden die voldoet aan uw woonwensen.

Meer informatie over studiohuur in Utrecht?

Mocht u meer willen weten over onze studio’s in Utrecht, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor gelegen aan de Burgemeester Reigerstraat 84 in Utrecht om de mogelijkheden te bespreken.

Naast een studio huren in Utrecht kunt u ook: