Rotsvast.nl

 

Huren in Utrecht?

BEKIJK ONS AANBOD

Huren in Utrecht

Rotsvast Utrecht begeeft zich al ruim 20 jaar succesvol op de verhuurmarkt in de regio Utrecht. Gedurende deze periode hebben wij ons ontwikkeld tot een professionele partij welke zich zowel begeeft op de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van zowel gestoffeerde en gemeubileerde kamers, studio’s, appartementen en woningen in alle gewenste prijsklassen in Utrecht en omstreken. Bent u als particulier of als zakelijke huurder op zoek naar een tijdelijke of permanente accommodatie dan bent u bij Rotsvast Utrecht aan het juiste adres.

Wonen in Utrecht

Deze centrale stad in Nederland heeft alles te bieden wat u zich als huurder maar kunt wensen. Utrecht heeft een bruisend stadscentrum met een zeer divers aanbod van winkelfaciliteiten, gezellige kroegjes en eetgelegenheden, een levendig uitgaansleven en een groot aanbod van sportfaciliteiten en groenvoorzieningen.

De Universiteit is al jaren 1 van de beste en grootste van Nederland met ca. 30.000 studenten en 7 faculteiten. Utrecht is de jongste stad van Nederland qua leeftijd van de inwoners. Ook zal de stad de aankomende jaren groeien met 40% van circa 300.000 inwoners, aldus het centraal bureau voor de statistiek.

Expats in Utrecht

Naast Nederlandse woningzoekende helpen wij veel expats die een woning zoeken omdat ze werken voor Rabobank Nederland, DE Masterblenders, Cap Gemini, Cognizant, IBM en Sogiti. De Universiteit van Utrecht zorgt ook voor veel buitenlandse woningzoekenden in de vorm van onderzoekers met betaalde projecten, gastdocenten en buitenlandse studenten.

Meer weten over huren in Utrecht?

U kunt ook kiezen voor het huren van een tussenwoning in Utrecht. Ook hier hebben we verschillende mogelijkheden.

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!