Rotsvast.nl

 

Woning- en bedrijfsruimteverhuur in Utrecht

MEer info over woningVERHUUR

Rotsvast Utrecht

Rotsvast Utrecht begeeft zich al ruim 20 jaar succesvol op de verhuurmarkt in de regio Utrecht. Gedurende deze periode hebben wij ons ontwikkeld tot een professionele partij welke zich zowel begeeft op de particuliere als de zakelijke markt.

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van zowel gestoffeerde en gemeubileerde kamers, studio’s, appartementen en woningen in alle gewenste prijsklassen in Utrecht en omstreken. Ook voor de verhuur van uw bedrijfsruimte kunt u bij ons terecht.

Woning verhuren in Utrecht

Waarom Rotsvast Utrecht inschakelen? Het grote voordeel voor verhuurders om Rotsvast Utrecht in te schakelen is dat de zij met maar 1 kantoor en een vaste contactpersoon te maken hebben met steeds dezelfde werkwijze en service. Wij kunnen het hele traject van het verhuren van uw pand uit handen nemen. Met de juiste opleiding en een bak ervaring kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Wij kennen de markt op ons duimpje, dus u kunt uw verhuurobject met een gerust hart bij ons onderbrengen.

Werkwijze verhuren onroerend goed

Indien Rotsvast door verhuurder wordt ingeschakeld is de dienstverlening als volgt:

  • We beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek over het verhuren van uw woning of bedrijfsruimte.
  • Daarna bekijken we samen met u de woning of bedrijfsruimte die u wilt verhuren.
  • Er vindt een uitgebreide opname plaats waar we ook professionele foto’s van uw onroerend goed maken en advies geven hoe u uw huurobject zo aantrekkelijk mogelijk kunt maken voor eventuele huurders.
  • Samen met u bespreken we uw wensen m.b.t. het profiel van de huurder, de termijn van het huurcontract en de huurprijs.
  • Daarna contacteren we ons netwerk van zowel bedrijven, expats als particulieren en brengen uw pand onder de aandacht.
  • Ook wordt uw woning of bedrijfspand aangeboden op onze website met een aantrekkelijke omschrijving en foto’s erbij.
  • Bij interesse leggen we het profiel van de huurder aan u voor (uiteraard na onze zorgvuldige screening) en volgt er een bezichtiging. Bezichtigingen worden altijd door ons begeleid, zodat u daar geen omkijken naar heeft.
  • Daarna volgt het opmaken en ondertekenen van het huurcontract door de huurder, wat we u uiteraard ook uit handen nemen.
  • Indien u dit wenst, kan Rotsvast Utrecht daarnaast zowel het technisch als financieel beheer van uw verhuurobject(en) voor u doen.
  • Kortom, wij regelen alles voor u als u uw woonruimte of bedrijfspand via Rotsvast wilt laten verhuren, makkelijker kan het niet!

Meer weten over verhuren in Utrecht?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast verhuur van woningen in Utrecht kunt u ook: