Rotsvast.nl

 

Huis huren in Utrecht?

BEKIJK ONS AANBOD

Huis huren in Utrecht

Bent u op zoek naar een huurhuis in Utrecht, kom dan naar Rotsvast. Wij hebben een ruim en uitgebreid aanbod aan huurhuizen in Utrecht en omstreken (denk hierbij aan de gemeenten Zeist, Bilthoven, De Bilt, Vleuten, Maarssen, Houten, Nieuwegein en IJsselstein). Het is mogelijk om zowel tijdelijk als voor langere periode een huis te huren. Zowel particulieren als expats kunnen bij ons terecht.

Aanbod huurhuizen Utrecht

Rotsvast Utrecht biedt een grote diversiteit aan huurhuizen aan, voor iedereen is er dan ook een geschikt huis te vinden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een tussenwoning, hoekwoning, herenhuis of vrijstaande woning.

Hoekwoning huren in Utrecht

Ligt uw interesse in het huren van een hoekwoning in Utrecht, bekijk dan direct ons actuele aanbod van hoekwoningen in Utrecht. Groot voordeel is dat u maar buren heeft aan 1 kant. We bieden hoekwoningen aan in verschillende varianten, zowel kaal als gestoffeerd of gemeubileerd.

Tussenwoning huren in Utrecht

U kunt ook kiezen voor het huren van een tussenwoning in Utrecht. Ook hier hebben we verschillende mogelijkheden, uiteraard ook in verschillende prijsklassen. Als u ons uw wensen kenbaar maakt, dan gaan we direct voor u op zoek! Uiteraard kunt u ook zelf het actuele aanbod bekijken.

Herenhuis huren in Utrecht

Utrecht beschikt ook over prachtige herenhuizen, zowel in het centrum als in de wijken eromheen. Ook hierin kan Rotsvast Utrecht u van dienst zijn. Kiest u dus voor de luxe, maar ook de kenmerkende stijl van een herenhuis, bekijk dan wat de mogelijkheden zijn.

Vrijstaand huis huren in Utrecht

Heeft u behoefte aan wat meer privacy, ga dan voor een vrijstaand huis in Utrecht. Wij hebben herenhuizen in Utrecht in ons beheer, maar ook in de randgemeenten.

Meer weten over een huis huren in Utrecht?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast een huis huren in Utrecht kunt u ook: