12 Appartementen in voormalig Bergs ABN Amro-kantoor

In het centrum van Bergen op Zoom worden op dit moment de bovenste 3 verdiepingen van het voormalige ABN Amro-kantoor aan de Burgemeester van Hasseltstraat in Bergen op Zoom omgebouwd tot een appartementencomplex met twaalf appartementen bestemd voor verhuur.

De appartementen

De verbouwing van het pand is inmiddels in volle gang. De appartementen komen op de eerste tot en met de derde verdieping en hebben een oppervlakte van circa 75 tot 90 vierkante meter. De woningen worden volledig gestoffeerd, hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een trendy badkamer en moderne keuken met inbouwapparatuur.

Alle huurders hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein en een stallingsplaats in de fietsenstalling. De appartementen beschikken bovendien over zowel een berging op de begane grond, als een extra bergruimte op de gang bij de woning.
Een aantal huurders zal bovendien de beschikking krijgen over een gedeelte op het “lounge” dakterras van waaruit je een panoramisch uitzicht hebt over het mooie historische Bergen op Zoom en haar omgeving.

Duurzaam wonen

Ook op het vlak van duurzaamheid wordt het nodige geïnvesteerd. Het pand wordt volledig opnieuw geïsoleerd en voorzien van bijna 50 zonnepanelen. Daarnaast is speciaal voor de uitvoering van dit project een FSC-certificaat behaald. Hiermee wordt aangetoond dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van hout dat uit duurzame bronnen is verkregen.

In verband met deze maatregelen heeft het project inmiddels een zogenaamde Groenverklaring van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ontvangen. Hiermee voldoet het project aan de hoogste eisen die op dit moment voor dit soort transformatieprojecten gelden.

Interesse?

Zend dan uw motivatie en eerste gegevens zoals kopie paspoort en 3 recente salarisstroken aan bergenopzoom@rotsvast.nl en wij houden u op de hoogte. Mocht u meer informatie willen? Vul dan het formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.