Over dit project

De Terrassen in Amstelveen is een zeer modern complex. De 78 huurappartementen zijn eind 2018 opgeleverd en worden vanaf heden verhuurd en beheerd door Rotsvast. Het complex heeft een buitengewone ligging. Met aan de ene kant het levendige stadshart van Amstelveen en verderop het centrum van Amsterdam en Schiphol. Aan de andere kant is er alle rust en ruimte dankzij de schitterende buitengebieden. Het complex beschikt over zowel een lift en een parkeergarage.

Er zijn zowel drie als vierkamerappartementen beschikbaar met een oppervlakte vanaf ca. 80 m². De ramen hebben veel lichtinval en een uitzicht op de waterpartij voor het gebouw. Daarnaast beschikken de appartementen over een terras waar je in de middag en avond kunt genieten van de zon. Naast appartementen zijn er ook penthouses van ca. 113 m² beschikbaar. Het riante dakterras bestaat de volledige breedte van het penthouse. Het uitzicht is fenomenaal en de privacy ongekend. Alle appartementen hebben een hoogwaardige afwerking van de keuken, badkamer en algemene ruimtes. De uitstraling is luxe en tegelijkertijd warm en open.

Projecteigenschappen

De appartementen zijn te huur vanaf €1.500,- per maand inclusief parkeerplaats. De aankleding bij oplevering kan zowel kaal, gestoffeerd als gemeubileerd. Voor meer informatie vul het contactformulier in.

  • Projectnaam: De Terrassen Amstelveen
  • Verhuur en beheer: Rotsvast Groep Amstelveen
  • Type project: Modern huurcomplex incl. lift en parkeergarage
  • Aantal woningen: 78 huurappartementen

Foto’s De Terrassen Amstelveen

Sfeerimpressie van De Terrassen Amstelveen: