Rotsvast.nl

Nieuwbouwprojecten

De Keizer - Amsterdam

Door Rotsvast Amsterdam op 15-11-2017

Schitterende design appartementen volledig ingericht door Nicemakers – een price winning styling bureau die o.a. bekend is van het Hoxton Hotel aan de Herengracht.   
 
Midden in hartje centrum Amsterdam is het project De Keizer gerealiseerd. De Keizer bestaat uit exclusieve appartementen variërend van nieuwbouw appartement tot high-end gerenoveerde appartementen in monumentale 18de en 19e -eeuwse panden. De diversiteit van de woningen is groot: van een efficiënt ingedeeld 1-slaapkamerappartement tot ruime loft appartementen met een dakterras. Alle woningen kijken uit over de gezellige Spuistraat.  
 

Omgeving De Keizer

Het project De Keizer ligt midden in het centrum van Amsterdam: aan de Spuistraat, de Wijdesteeg en Het Keizerrijk. Tussen het Koninklijk Paleis op de Dam en het sfeervolle Spuiplein bekend van de diverse horecazaken. Samen met het W Hotel met zaken als Mr. Porter en The Dutchess maakt dit het aanbod compleet. Centraler wonen in de stad kan niet. De Keizer is de ultieme plek om te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft: galeries, theaters, restaurant, clubs, het meest uitgebreide winkelaanbod zoals diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen, de Negen straatjes alsmede luxe shoppingcenters, waaronder Magna Plaza en De Bijenkorf. Voor verse biologische producten kunt u zaterdag terecht op de Noordermarkt. 

Kortom wonen in hartje centrum Amsterdam betekent alles binnen handbereik!