Rotsvast.nl

 

Huren in Den Haag?

BEKIJK ONS AANBOD

Huuraanbod in Den Haag

Bent u op zoek naar een woonruimte in Den Haag? Dan is Rotsvast Den Haag de juiste partij voor u! Onze dienstverlening is erop gericht om de perfecte woonruimte voor u te vinden en met ons ruime aanbod aan woningen is de kans groot dat er een geschikte woning voor u in ons bestand te vinden is.

Omdat wij altijd een zo ruim mogelijk huuraanbod proberen te bieden, hoeft u dus ook nooit lang te zoeken voordat u een woning heeft gevonden die bij uw wensen past. 

Dienstverlening Rotsvast Den Haag

Indien Rotsvast door huurders wordt ingeschakeld is de dienstverlening als volgt:

  • Het zoeken van de juiste gewenste woning, waarbij het aanbod door heel Den Haag kan worden aangeboden en bekeken, dus ook het aanbod van andere aanbieders;
  • Het vaststellen van de juiste prijs en het onderhandelen namens de huurder over de prijs met de verhuurder of diens makelaar;
  • Het opstellen dan wel controleren van de huurovereenkomst;
  • Het regelen van aansluitingen nutsvoorzieningen;
  • De incheck van de woning en t.z.t. de uitcheck, waarbij een rapport wordt opgemaakt;
  • Rotsvast blijft het aanspreekpunt voor huurders betreffende onderhoud en indien mogelijk ook voor huurincasso en conflicten.

Waarom Rotsvast Den Haag?

Het voordeel voor huurders om Rotsvast Den Haag in te schakelen is dat de medewerkers met maar 1 kantoor en een vaste contactpersoon te maken hebben met steeds dezelfde werkwijze en service. Huurders kunnen via Rotsvast de hele huurmarkt overzien en de juiste woning kiezen en omdat Rotsvast voor hen bemiddelt zal Rotsvast de onderhandelingen zo scherp mogelijk voor hen uitvoeren.

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast een huis huren in Den Haag kunt u ook: