Rotsvast.nl

 

Tijdelijk huren in Den Haag?

bekijk ons aanbod

Shortstay Den Haag

Rotsvast Den Haag heeft speciaal voor expats voor korte periodes vanaf 1 maand een aantal huizen geselecteerd, die volledig turn key worden opgeleverd en waarbij de huurder of het bedrijf alleen nog maar de sleutel overhandigd krijgt bij aanvang en na afloop van de huurperiode weer kan inleveren. Schoonmaken, onderhoud, energie, TV, Internetaansluiting, volledige meubilering  is verzorgd.

In plaats van de werknemer in een duur hotel te plaatsen, kunnen nu bijvoorbeeld 2 werknemers tijdelijk een woonruimte huren, die van alle gemakken is voorzien.

Huurprijs tijdelijk huren Den Haag

De huurprijs voor een tijdelijke woonruimte ligt over het algemeen wat hoger dan de huurprijs voor langere huurperiode. Voordeel is wel dat de eventuele problemen tussen huurder(s) of verhuurder direct door Rotsvast worden opgelost.
De huurprijs ligt wel aanmerkelijk lager dan de huurprijs voor een hotelkamer. De huurder heeft meer ruimte en privacy en het bedrijf is minder kosten kwijt.

Een woning huren voor een langere periode

Voor langere periodes huren kan uiteraard ook bij Rotsvast Den Haag. Wij kunnen ook landelijk iemand inschrijven en begeleiden. Rotsvast heeft 20 vestigingen in Nederland en zo’n 2000 huizen in portefeuille.
 
Rotsvast is gespecialiseerd in de huur en verhuur van woningen en appartementen in de vrije sector en werken al sinds 1993 in Den Haag en omliggende gemeenten. Bekijk direct ons ruime aanbod.

Meer weten over de tijdelijke huur van woningen?

Voor vragen kunt u het invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast tijdelijk huren in Den Haag kunt u ook: