Rotsvast.nl

 

Appartement huren in Den Haag?

BEKIJK ONS AANBOD

Huurappartementen in Den Haag

In Den Haag en de omliggende forensen steden zoals Leidschendam, Voorburg en Zoetermeer worden zeer veel particuliere woningen te huur aangeboden.

Veel betaalbare woningen zijn huurappartementen, variërend van nieuwbouw tot etages in prachtige monumentale panden in Den Haag. Deze appartementen liggen in goede woonbuurten en voldoen in de regel aan alle eisen van deze tijd voor huurwoningen van hoge kwaliteit.

De keuze is puur persoonlijk en afhankelijk van smaak en behoefte.

Soorten appartementen in Den Haag

Nieuwe appartementen zijn vaak te huur in een moderne omgeving met winkels, scholen, e.d. De statige appartementen zijn te huur in een oudere omgeving, aan brede lanen en gewilde woonbuurten en met meestal winkels in de buurt.

Rotsvast heeft zowel kale als gestoffeerde als gemeubileerde appartementen te huur in Den Haag. Wat uw wensen dus ook zijn, wij hebben altijd wel een appartement dat bij u past! Bekijk direct ons ruime aanbod aan huurappartementen in Den Haag.

Beleidsplan Den Haag

Den Haag heeft in haar beleidsplan voor de komende jaren vastgelegd dat bepaalde groepen van woningzoekenden extra aandacht krijgen, zoals jongeren en studenten, gezinnen, expats en forensen.

De ambitie van Den Haag is veel meer keuzevrijheid voor woonmilieu en woonsfeer voor de stedelijk georiënteerde huishoudens.

Verder wil de Gemeente Den Haag een groter aandeel in midden en hogere inkomensgroepen.

Dat geldt voor de koopwoningen maar ook voor de huurwoningen!

Wil je ook een appartement huren in Den Haag?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast een appartement huren in Den Haag kunt u ook: