Rotsvast.nl

 

Huis verhuren in Schiedam of Vlaardingen

Vraag de gratis brochure aan

Wilt u uw huis verhuren in Schiedam of Vlaardingen? Rotsvast is al ruim 25 jaar actief op het gebied van het verhuren van huizen in Schiedam en omgeving. Voor veel eigenaren van vastgoed zorgen wij ervoor dat hun huis snel verhuurd wordt aan betrouwbare huurders en nemen wij veel zorgen uit handen. Woonhuizen zijn erg in trek bij gezinnen en daarom ook makkelijk te verhuren.
 

Hoe gaan wij te werk bij het verhuren van uw huis?

We plaatsen uw huis op onze website inclusief foto´s, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw huis krijgen. Voor de verhuur van uw huis hebben we een set duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Wij selecteren huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen). Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.

Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen en de keuze gemaakt voor de meest geschikte kandidaat, welke we dan ook aan de verhuurder voorleggen. Bij akkoord zorgen we voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat. Tot slot regelen we de sleuteloverdracht en de afwikkeling van de betaling.
 

Verhuren via Rotsvast Schiedam

Voor professionele verhuur en beheer is Rotsvast uw partner. Onze verhuurmakelaars nemen u alle zorg uit handen:

  • Ruim 25 jaar ervaring in de woningverhuur
  • Uw woning wordt binnen ons ruime netwerk verspreid
  • Wij verzorgen de complete selectieprocedure van kandidaten
  • Plannen van bezichtigingsafspraken met geïnteresseerde huurders
  • Keuze maken voor de meest geschikte huurder
  • Huurovereenkomst opstellen en bespreken met de kandidaat
  • Zorgdragen voor de sleuteloverdracht en afwikkeling van betaling
     

Uw huis verhuren in Schiedam of Vlaardingen?

Interesse om uw huis in Schiedam of Vlaardingen te verhuren? Laat uw gegevens en eventuele vragen achter via het contactformulier, dan ontvangt u onze gratis brochure.