Rotsvast.nl

 

Appartement verhuren in Schiedam of Vlaardingen

Vraag de gratis brochure aan

Wilt u uw appartement in Schiedam of Vlaardingen verhuren? Rotsvast is al ruim 25 jaar actief op het gebied van het verhuren van appartementen in Schiedam en omgeving. Voor veel eigenaren van vastgoed zorgen wij ervoor dat hun appartement snel verhuurd wordt aan betrouwbare huurders en nemen wij veel zorgen uit handen.
 

Hoe gaan we te werk bij de verhuur van uw appartement?

We plaatsen uw appartement op onze website inclusief foto´s, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw woning krijgen. De uiteindelijke huurder van uw appartement moet aan een set duidelijke eisen voldoen. Wij selecteren huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen). Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Nadat is voldaan aan de criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen en wordt de beste kandidaat gekozen. Vervolgens stellen we de huurovereenkomst op en bespreken deze met de kandidaat. Daarnaast dragen we zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling.
 

Verhuren via Rotsvast Schiedam

Voor professionele verhuur en beheer is Rotsvast uw partner. Onze verhuurmakelaars nemen u alle zorg uit handen:

  • Ruim 25 jaar ervaring in de woningverhuur
  • Uw woning wordt binnen ons ruime netwerk verspreid
  • Wij verzorgen de complete selectieprocedure van kandidaten
  • Plannen van bezichtigingsafspraken met geïnteresseerde huurders
  • Keuze maken voor de meest geschikte huurder
  • Huurovereenkomst opstellen en bespreken met de kandidaat
  • Zorgdragen voor de sleuteloverdracht en afwikkeling van betaling
     

Uw appartement verhuren in Schiedam of Vlaardingen?

Interesse om uw appartement te verhuren in Schiedam of omgeving? Laat uw gegevens en eventuele vragen achter via het contactformulier, dan ontvangt u onze gratis brochure.