Rotsvast.nl

 

Woning verhuren in Schiedam of Vlaardingen

Vraag de gratis brochure aan

Wilt u uw woning verhuren in Schiedam of Vlaardingen? Rotsvast is al ruim 25 jaar actief op het gebied van het verhuren van woningen in Schiedam. Voor veel eigenaren van vastgoed zorgen wij ervoor dat hun woning snel verhuurd wordt aan betrouwbare huurders en nemen wij veel zorgen uit handen.
 

Hoe gaan we te werk bij het verhuren van uw woning?

We plaatsen uw woning op onze website inclusief foto´s, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw woning krijgen. Voor de verhuur van uw woning hebben we een set duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Wij selecteren huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen). Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.

Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen en wordt de meest geschikte huurder gekozen en aan de verhuurder voorgedragen. Bij akkoord maken we de huurovereenkomst op en bespreken deze met de kandidaat. Tot slot dragen we zorg voor de sleuteloverdracht en de afwikkeling van de betaling.
 

Verhuren via Rotsvast Schiedam

Voor professionele verhuur en beheer is Rotsvast uw partner. Onze verhuurmakelaars nemen u alle zorg uit handen:

  • Ruim 25 jaar ervaring in de woningverhuur
  • Uw woning wordt binnen ons ruime netwerk verspreid
  • Wij verzorgen de complete selectieprocedure van kandidaten
  • Plannen van bezichtigingsafspraken met geïnteresseerde huurders
  • Keuze maken voor de meest geschikte huurder
  • Huurovereenkomst opstellen en bespreken met de kandidaat
  • Zorgdragen voor de sleuteloverdracht en afwikkeling van betaling
     

Uw woning verhuren in Schiedam of Vlaardingen?

Interesse om uw woning in Schiedam of Vlaardingen te verhuren? Laat uw gegevens en eventuele vragen achter via het contactformulier, dan ontvangt u onze gratis brochure.