Rotsvast.nl

 

Verhuren aan expats

Vraag de gratis brochure aan

Het verhuren van uw woning aan expats (tijdelijk in ons land verblijvende medewerkers van internationale bedrijven) is een aantrekkelijke optie. U loopt weinig risico, omdat het bedrijf in de meeste gevallen garant staat voor tijdige betaling van de huur en de overige verplichtingen die in het huurcontract staan. Zelf een expat vinden voor uw woning is lastig, Rotsvast Schiedam kan u hiermee helpen. Onze jarenlange ervaring in de markt zorgt voor een groot netwerk en de juiste contacten bij multinationals en relocators.
 

De geschikte kandidaat voor uw woning

Wij werken veel samen met multinationals en relocation bureaus voor de verhuur van woningen aan expats. Wij hebben dan ook een enorm netwerk als het gaat om de verhuur van woningen aan expats. We zullen uw woning dan ook verspreiden binnen dit grote netwerk, zodat deze bij heel veel potentiële huurders onder de aandacht komt. Wanneer we de geschikte huurder gevonden hebben, zorgen wij voor de het opstellen van de huurovereenkomst, het ondertekenen ervan, het incheckrapport, de afwikkeling van de betaling en voor de sleuteloverdracht. Uw huis is verhuurd!
 

Verhuren via Rotsvast Schiedam

Voor professionele verhuur en beheer is Rotsvast Schiedam uw partner, ook in Vlaardingen. Onze verhuurmakelaars nemen u alle zorg uit handen:

  • Ruim 25 jaar ervaring in de woningverhuur
  • Uw woning wordt binnen ons ruime netwerk verspreid
  • Wij verzorgen de complete selectieprocedure van kandidaten
  • Plannen van bezichtigingsafspraken met geïnteresseerde huurders
  • Keuze maken voor de meest geschikte huurder
  • Huurovereenkomst opstellen en bespreken met de kandidaat
  • Zorgdragen voor de sleuteloverdracht en afwikkeling van betaling
  • We geven gratis advies voor het aanpassen of verbouwen van uw woning voor expat verhuur
     

Uw woning aan expats in Schiedam of Vlaardingen verhuren?

Interesse om uw woning te gaan verhuren in Schiedam of Vlaardingen aan expats? Laat uw gegevens en eventuele vragen achter via het contactformulier, dan ontvangt u onze gratis brochure.