Rotsvast.nl

 

Appartement verhuren in Haarlem?

Vraag MEER INFO AAN

Wat kunnen wij betekenen voor u als verhuurder?

Wij verhuren en beheren diverse appartementen in Haarlem en omstreken. Appartementen zijn zeer in trek bij samenwonende en scheidende stellen en worden doorgaans goed verhuurd.

Hoe gaan wij te werk bij de verhuur van uw appartement?

Rotsvast Haarlem staat goed bekend in Haarlem en omstreken, wij beschikken over een ruim netwerk van kandidaten. Wij plaatsen uw appartement op onze website inclusief foto's, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw appartement krijgen. Daarnaast dragen wij zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

De geschikte kandidaat voor uw appartement

Voor de verhuur van uw appartement hebben wij een set duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Wij selecteren huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, recente salarisstroken, werkgeversverklaring, bankafschriften en bijbehorende bankpas. Daarnaast letten wij op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen. Vervolgens zorgen wij voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.

Samengevat

  • Complete selectieprocedure van kandidaten.
  • Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.
  • Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
  • Wij verzorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.
  • Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Naast de verhuur van uw appartement, kunnen we het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen, vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.