Rotsvast.nl

 

Verhuren aan expats in Haarlem?

Vraag MEER INFO AAN

Verhuren aan expats

Het verhuren van uw woning aan expats (tijdelijk in ons land verblijvende medewerkers van internationale bedrijven) is een aantrekkelijke optie. U loopt weinig risico, omdat het bedrijf in de meeste gevallen garant staat voor tijdige betaling van de huur en de overige verplichtingen die in het huurcontract staan. Zelf een expat vinden voor uw woning is lastig, Rotsvast Haarlem kan u hiermee helpen. Onze jarenlange ervaring in de markt zorgt voor een groot netwerk en de juiste contacten bij multinationals en relocators.

De geschikte kandidaat voor uw woning

Wij werken veel samen met multinationals en relocation bureaus voor de verhuur van woningen aan expats. Wij hebben dan ook een enorm netwerk als het gaat om de verhuur van woningen aan expats. We zullen uw woning dan ook verspreiden binnen dit grote netwerk, zodat deze bij heel veel potentiële huurders onder de aandacht komt. Wanneer we de geschikte huurder gevonden hebben, zorgen wij voor de het opstellen van de huurovereenkomst, het ondertekenen ervan, het incheckrapport, de afwikkeling van de betaling en voor de sleuteloverdracht. Uw huis is verhuurd!

Waarom kiezen voor Rotsvast Haarlem?

  • Wij hebben 29 jaar ervaring in de woningverhuur, waarvan 21 jaar in Haarlem e.o.
  • Wij werken exclusief voor elke verhuurder.
  • Uw woning wordt binnen ons ruime en zorgvuldige opgebouwde netwerk verspreid.
  • Wij zijn preferred agent van relocation bureaus en verhuren aan professionele partijen.
  • We geven gratis advies voor het aanpassen of verbouwen van uw woning voor expat verhuur.
  • Wij kunnen u ook het beheer uit handen nemen, zodat u helemaal nergens meer naar om hoeft te kijken.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Naast de verhuur van uw woning, kunnen we het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen, vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.