Rotsvast.nl

 

Woning verhuren Haarlem

NEEM DIRECT CONTACT OP

Rotsvast verhuurmakelaar Haarlem

Wilt u uw woning verhuren in Haarlem? Rotsvast is de grootste en meest ervaren verhuurmakelaar van Haarlem en omgeving. Dankzij onze contacten en platform met een uitgebreid woningaanbod vinden wij snel een betrouwbare huurder voor uw (gemeubileerd) huis, appartement of villa in Haarlem. We verzorgen zowel tijdelijke verhuur als voor lange termijn. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in expatverhuur. Lees direct meer over de mogelijkheden van woningverhuur via Rotsvast.
 

Verhuren via Rotsvast

Voor professionele verhuur en beheer is Rotsvast uw partner. Onze verhuurmakelaars nemen u alle zorg uit handen:

  • Grootste verhuurmakelaar met meer dan 30 jaar ervaring
  • Zorgvuldige screening van potentiële huurders
  • Vrijblijvend adviesgesprek over de verhuur van uw woning
  • Plannen van bezichtigingsafspraken met geïnteresseerde huurders
  • Plannen van voorstelafspraak tussen huurder en verhuurder
  • Verzorgen van de huurovereenkomst en financiële afhandeling
  • Deskundig digitaal incheckrapport voorzien van foto’s
     

Betrouwbare huurder voor uw woning

Een woning verhuren via Rotsvast verloopt als volgt:

Stap 1: Vrijblijvend adviesgesprek

Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met u over de verhuur van uw woning. Hierbij lichten wij onze werkwijze en visie toe als verhuurmakelaar. Daarnaast geven we advies over een huurprijsindicatie en informatie over de verhuurmarkt in het algemeen. 

Stap 2: Plaatsen van een advertentie

Vervolgens plaatsen wij een verhuuradvertentie van uw huurwoning op onze website. Deze advertentie verspreiden we vervolgens binnen ons netwerk. Zo komt de verhuuradvertentie ook op een tal van andere websites te staan zoals pararius.nl en expatrentals.com. Op deze manier gaan we opzoek naar een geschikte huurder.

Stap 3: Bezichtiging en screening potentiële huurder

Zodra we een geïnteresseerde huurder voor uw woning hebben gevonden, plannen wij een bezichtigingsafspraak met één van onze verhuurmakelaars. Daarnaast beoordelen we de gegevens van de potentiële huurder. Indien positief, nemen wij contact met u op om de kandidaat-huurder te ontmoeten en de verhuurvoorwaarden te bespreken.

Stap 4: Afhandeling

Zodra u akkoord geeft voor het verhuren van uw woning, stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen we voor de financiële afhandeling en sleuteloverdracht. Daarnaast maken wij een digitaal incheckrapport met foto’s zodat de status van uw woning voor verhuur is vastgelegd.
 

Uw woning in Haarlem verhuren?

Heeft u interesse om uw huis, appartement, villa of ander type woning door Rotsvast te laten verhuren? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen contact met u op voor verdere informatie over woningverhuur.