Rotsvast.nl

 

Gemeubileerd verhuren in Haarlem?

Vraag MEER INFO AAN

Gemeubileerde woning verhuren?

Kiezen voor het verhuren van uw woning is een serieuze stap. Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat u de juiste huurder vindt voor uw huis en het liefst zonder al teveel moeite. Daarom wilt u een professionele verhuurmakelaar in de hand nemen. Rotsvast Haarlem verhuurt en beheert vele woningen in Haarlem en omstreken. Met onze 21 jaar ervaring in de woningverhuur kennen wij de markt door en door en kunnen wij uw woning aanbieden in ons ruime netwerk.

De geschikte kandidaat voor uw gemeubileerde woning

Voor de verhuur van uw woning hebben we duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Wij verzorgen voor u de complete en kritische selectieprocedure. We selecteren huurders op basis van identiteitsbewijs en inkomensgegevens. Wanneer we de geschikte huurder gevonden hebben, zorgen wij vervolgens voor de het opstellen van de huurovereenkomst en bespreken deze met de kandidaat. De huurovereenkomst kan ondertekend worden, wij zorgen dan voor de afwikkeling van de betaling, voor het inspectierapport en voor de sleuteloverdracht. Uw huis is verhuurd!

Waarom kiezen voor Rotsvast Haarlem?

  • Wij hebben 29 jaar ervaring in de woningverhuur, waarvan 21 jaar in Haarlem e.o.
  • Wij werken exclusief voor elke verhuurder.
  • Uw woning wordt binnen ons ruime en zorgvuldige opgebouwde netwerk verspreid.
  • Wij zijn preferred agent van relocation bureaus en verhuren aan professionele partijen.
  • Wij kunnen u ook het beheer uit handen nemen, zodat u helemaal nergens meer naar om hoeft te kijken.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Naast de verhuur van uw woning, kunnen we het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen. Vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.