Rotsvast.nl

Nieuwbouwprojecten van Rotsvast

Rotsvast heeft een overzicht voor u samengesteld van alle nieuwbouwprojecten. Hier vindt u onze meest recent aangeboden te huren of te kopen nieuwbouwwoningen. De nieuwbouwwoningen bevinden zich in heel Nederland. Onze projecten omvatten zowel nieuwbouwappartementen, nieuwbouwstudio’s als nieuwbouwhuizen.

Interesse in een nieuwbouwproject?

Heeft u interesse in 1 van de nieuwbouwprojecten? Vul dan het formulier in bij het betreffende project. U ontvangt dan meer informatie.


Project Hendrik van Tulderstraat Tilburg

Wonen en werken in een unieke atelierloft, in een prachtig gebouw, waarbij je jouw individualiteit en authenticiteit kunt benadrukken. Een gebouw dat mogelijkheden biedt om te leven, te wonen, te werken en te ontspannen. Of super modern wonen in een van de appartementen in het nieuwe gebouw.
Lees meer

Project Zuid in Tilburg

Aan de Broekhovenseweg in Tilburg is dit nieuwbouw complex gerealiseerd met 14 woonruimtes opgedeeld in 5 types. Schrijf in en registreer op: https://www.digitaalwoningdossier.nl/makelaar/rotsvast-tilburg/aanlevering
Lees meer

Wonen in ''De Ruyter'' hartje Leiden

Het liefst willen we het allemaal. Duurzaam buiten wonen en toch vlakbij de stad. Die wens wordt werkelijkheid bij ”De Ruyter” in Leiden. Wonen aan / buiten de singel maar toch minder dan vijf minuten fietsen, zo dichtbij is het bruisende hart van Leiden. Een nieuwbouwcomplex met 46 huurappartementen ( 2 en 3 kamer) in Leiden. Trotse makelaar, Rotsvast Leiden.
Lees meer