Rotsvast.nl

Nieuwbouwprojecten van Rotsvast

Rotsvast heeft een overzicht voor u samengesteld van alle nieuwbouwprojecten. Hier vindt u onze meest recent aangeboden te huren of te kopen nieuwbouwwoningen. De nieuwbouwwoningen bevinden zich in heel Nederland. Onze projecten omvatten zowel nieuwbouwappartementen, nieuwbouwstudio’s als nieuwbouwhuizen.

Interesse in een nieuwbouwproject?

Heeft u interesse in 1 van de nieuwbouwprojecten? Vul dan het formulier in bij het betreffende project. U ontvangt dan meer informatie.


Residence du Govert – Zoetermeer

Op een plek waar sfeer en gezelligheid van het Stadshart grenzen aan deze groene en levendige stadswijk verrijzen 47 comfortabele appartementen waarvan 20 appartementen beschikbaar komen voor de verhuur. De appartementen zijn groots in hun beleving, rijk aan detaillering en worden zeer compleet uitgerust.
Lees meer

Valley - Amsterdam

Valley is gemaakt voor het leven zelf. Behalve wonen en werken kunt u er uitgaan, sporten en genieten. Het gebouw heeft strakke buitenlijnen, maar in contrast daarmee, een organisch vormgegeven hart van natuursteen. Alle appartementen in de drie verschillende woontorens hebben een eigen en unieke vorm.
Lees meer

Project Hendrik van Tulderstraat Tilburg

Wonen en werken in een unieke atelierloft, in een prachtig gebouw, waarbij je jouw individualiteit en authenticiteit kunt benadrukken. Een gebouw dat mogelijkheden biedt om te leven, te wonen, te werken en te ontspannen. Of super modern wonen in een van de appartementen in het nieuwe gebouw.
Lees meer