Rotsvast.nl

Nieuwbouwprojecten van Rotsvast

Rotsvast heeft een overzicht voor u samengesteld van alle nieuwbouwprojecten. Hier vindt u onze meest recent aangeboden te huren of te kopen nieuwbouwwoningen. De nieuwbouwwoningen bevinden zich in heel Nederland. Onze projecten omvatten zowel nieuwbouwappartementen, nieuwbouwstudio’s als nieuwbouwhuizen.

Interesse in een nieuwbouwproject?

Heeft u interesse in 1 van de nieuwbouwprojecten? Vul dan het formulier in bij het betreffende project. U ontvangt dan meer informatie.


Vleutenseweg Utrecht

Nieuwbouw kwaliteit met de charme van 1912! 29 schitterende ruime 66m2 lofts op een fantastische plek. https://www.youtube.com/watch?v=9RcjrjpejJk&feature=youtu.be
Lees meer

Project Hendrik van Tulderstraat Tilburg

Wonen en werken in een unieke atelierloft, in een prachtig gebouw, waarbij je jouw individualiteit en authenticiteit kunt benadrukken. Een gebouw dat mogelijkheden biedt om te leven, te wonen, te werken en te ontspannen. Of super modern wonen in een van de appartementen in het nieuwe gebouw.
Lees meer

Project Zuid in Tilburg

Aan de Broekhovenseweg in Tilburg is dit nieuwbouw complex gerealiseerd met 14 woonruimtes opgedeeld in 5 types. Schrijf in en registreer op: https://www.digitaalwoningdossier.nl/makelaar/rotsvast-tilburg/aanlevering
Lees meer