Op een fantastische locatie aan de Kruisstraat 98-102 in Oss worden 20 luxe huurappartementen gebouwd. Het complex wordt gerealiseerd in een eigentijdse bijzondere architectuur met veel aandacht voor duurzame materialen en laag energieverbruik. De Kruisstraat ligt vlak bij het levendige centrum van Oss en het centraal station, alle voorzieningen zijn op loopafstand.

20 huurappartementen De Kruisheer in Oss.

Download hier de brochure

De appartementen hebben verschillende afmetingen, variërend van 65 tot 80 m2, en zijn voorzien van hoogwaardige keuken en badkamer met tevens een fijne buitenruimte georiënteerd aan de straat. Elk appartement beschikt over een eigen buitenberging en parkeerplaats in de gezamenlijke achtertuin. Aan de achterzijde van het perceel bevinden zich 26 parkeerplaatsen, 20 bergingen en een ruime gemeenschappelijke tuin.
Het complex is gasloos en voorzien van vloerverwarming met aparte thermostaat voor wonen en slapen, er is een warmtepomp voor de verwarming en het warme water en de ventilatielucht is voorverwarmd zodat u de temperatuur optimaal kunt regelen. Bovendien is het complex voorzien van zonnepanelen. Comfortabel, duurzaam en energiezuinig wonen dus!
Het complex is voorzien van een lift zodat elke woning drempelloos bereikbaar is. Er is een videofoon met beeld en geluid voor de algemene toegangsdeur.

Oplevering medio 2022.

Verhuur via Rotsvast Den Bosch: https://www.rotsvast.nl/rotsvast-den-bosch/

Download hier de brochure