Rotsvast.nl

 

Leegstandswet Den Haag?

MEer info over woningVERHUUR

Voorkom dubbele maandlasten met de verhuur leegstandswet

Krijgt u uw woning in deze lastige tijden maar niet verkocht en staat deze al enige tijd leeg? Rotsvast Den Haag helpt u graag om uw woning onder de Leegstandswet te verhuren. We hebben ervaring met verhuur op basis van de leegstandswet en vele huiseigenaren zijn u al voorgegaan. Voor u het weet wordt uw woning netjes bewoond en hebt u geen financieel omkijken meer naar uw woning.

Rotsvast Den Haag vezorgt het gehele traject, van de aanvraag van een vergunning Leegstandswet, de huurovereenkomst, tot aan het volledig beheer van uw woning. Dit uiteraard via maatwerk afspraken met u.

Hoe gaat leegstandswet verhuur in zijn werk?

  • Aanvraag vergunning Leegstandswet bij gemeente
  • Deze wordt tijdelijk verstrekt en kan verlengd worden
  • Tijdens de verhuur staat de woning te koop
  • Huurder dient wettelijk de woning te verlaten na verkoop van de woning
  • Huurcontract op basis van leegstandwet verhuur
  • Huurder werkt mee aan bezichtigingen tbv verkoop

Rotsvast Den Haag heeft ervaring en een goed netwerk met de gemeenten in de regio Den Haag om de aanvraag van de leegstandswetvergunning snel voor u te regelen.

Meer informatie over Leegstandswet verhuur?

Al veel huiseigenaren hebben gebruikt gemaakt van de mogelijkheid om hun huis tijdelijk te verhuren. Heeft u ook interesse in de leegstandswet? Vraag dan nu meer informatie aan.

Indien gewenst kan Rotvast Den Haag naast het verhuren van de woning, ook het beheer van de woning uitvoeren. Dit houdt in het Technisch beheer en Financieel beheer en we kunnen ook als enige verhuurmakelaar met Huurgarantie werken .

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!